Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
36mm o zaman bu, kolda super durmuş yanlız. Nasıl bir kasadır bu Ben romen rakamlarından ve son fotoğraftaki duruşundan yeni Datejust II 41mm'lik 116633 sandım. İyi sabahlar Jakarta
41mm'yi de denedim..Fakat içi çok boş duruyor o büyüklükteki bir kasada..Ve bence olmamış..Düşünsenize GMT MASTER'dan büyük ama dial boş..Bence bunun ideali 36mm.. Bu arada bu yeni random serial number bir saat ve kadran kombinasyonu rosegold'ta yeniymiş.. Yorumlarınız için çok teşekkürler..Allah daha iyisini sizlere versin..Çok saolun..
Muhteşem bir rek kombinasyonu. Rosegold çok ama çok şık hakikaten. Boyut olarakta 36 mm gibi durmuyor hiç sanki 42 gibi duruyor uzaktan ve yakından Güle iyi günlerde kullan. Rolex kesinlikle farklı abicim herşeyiyle belli ediyor bunu.