TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sovyet / Rus Saat Dan覺ma Masas覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Sovyet / Rus Saat Dan覺ma Masas覺

Mesaj Bg17 » 04 Ara 2015, 23:30

kilimanjaro yazd覺:Bizim mallar hala g羹mr羹kte.Rusyaya sokmuyorlar.Ama oradan 癟覺k覺 konusunda sorun var m覺 bilemem :?

Putinde bizimkinden farkli olmadigi icin bagiriyor iste. Ambargonun cok uzun surecegini sanmiyorum. Cidden zarar verme amaci gutseler farkli yaklasirlardi.

Rusyadan cikista sorun olmaz diye tahmin ediyorum. (Sadece tahmin)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Mordred » 14 ub 2016, 02:09

Herkese selam,

Ben bu forumda yeniyim. Rus saatlerine merak sard覺m ve bir tane Raketa Kopernik beendim bir sitede. Birka癟 g羹ne sat覺c覺 ile buluup saate bak覺cam. Eer orjinal ise al覺cam.

Forumlarda az da olsa birka癟 bilgi 繹rendim bu saatle ilgili. Bir de, Rus saatleri ile ilgili bilgili olan arkadalara dan覺mak istedim. Fotolar覺 aa覺da. Fotolardan g繹r羹ld羹羹 kadar覺 ile bu saat hakk覺nda ne dersiniz?

Resim

Resim

Resim

Resim

Benim k覺saca d羹羹ncelerim 繹yle: 苤苤苤 yaz覺s覺 g繹z羹kmese de sanki yaz覺n覺n yans覺mas覺 var biraz alt tarafta. Arka kapakta olmas覺 gereken 3 rakaml覺 say覺y覺 g繹remedim. ekincem o. Mekanizmas覺 orjinal g繹z羹kt羹. olmas覺 da avantaj diye d羹羹n羹yorum. Kadran覺 nas覺l, orjinallerinde bu kadranlar var m覺? Kadran da beni d羹羹nd羹rd羹.

Deyim yerindeyse kopernik saatlerine a覺k oldum. Eer bulabilirsem Raketa'n覺n Orak eki癟 saatini de al覺cam. Yard覺mc覺 olabilirsen sevinirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mordred

Kay覺t: 11 ub 2016, 11:46

Mesaj Hsnmrycl » 14 ub 2016, 16:13

Saatin kurma kolu ve arka kapa覺 baka saatlere ait.
Kasas覺 orijinal olsa da son derece y覺pranm覺.
Asl覺nda ben sadece y覺pranm覺 kasas覺 nedeniyle bile almazd覺m.
Dier k繹t羹 yanlar覺 da hesaba kat覺l覺nca al覺nmamas覺 gerektiini d羹羹n羹yorum.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj Mordred » 14 ub 2016, 16:45

As覺l beni cezbeden de o y覺pranm覺l覺k, saatteki yaanm覺l覺k, daha bir hava kat覺yor saate.

Daha sonradan ben de farkettim kurma kolunun farkl覺 olduunu. ekincem acaba kurma kolu bi s覺k覺nt覺 yaat覺r m覺 saati kullan覺rken diye. Sadece 36 euro'ya geliyor fiyat覺, belki biraz indirtebilirim bu kusuru y羹z羹nden.

Saatte g繹z羹m kald覺 a癟覺k癟as覺. Acaba, bunu al覺p ta hevesim ge癟ene kadar kullansam, daha sonra bu saati satmaya kalksam al覺c覺 癟覺kar m覺 sizce?
Kullan覺c覺 avatar覺
Mordred

Mesaj Kakefe » 14 ub 2016, 18:29

@hsnmrycl ye katliyorum. ayrica o fiyata daha iyi bir vintage alinabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kakefe

Ya: 51
Kay覺t: 21 Nis 2013, 15:06

Mesaj Mordred » 16 ub 2016, 20:32

Bilgiler i癟in teekk羹rler.

Bizim burlarda Sovyet saat sahipleri 癟ok, koleksiyon yapan biriyle de kar覺lat覺m. Beendiim biey olursa ondan al覺r覺m art覺k. Orjinal bir kopernik i癟in de bekleyiim s羹recek.

mdilik s覺f覺r bir veya iki komandirski siparii vericem ebay'den. Elime ge癟ince fotolar覺 payla覺r覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mordred

Mesaj timbrado » 25 ub 2016, 15:27

merhaba arkadalar forumda yeniyim. Bende 24 hours 繹zellikli bir raketa almak istiyorum. fakat orjinalini bulmak zor. Ebayda http://www.ebay.com/itm/RAKETA-24-hours ... SwUuFWwj2q adresinde yer alan saatler hi癟 kullan覺lmam覺. acaba bunlar replika m覺? orjinalmi? 120 dolar edermi? mekanizma nas覺ld覺r? bir turu ger癟ekten 24 saatte d繹ner mi? sat覺c覺 ge癟mii olduk癟a g羹venilir duruyor.Yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
timbrado

Kay覺t: 25 ub 2016, 12:36

Mesaj timbrado » 25 ub 2016, 16:06

merhabalar say覺n 羹yeler. forumda yeniyim. asl覺nda eskiden beri takip ediyorum ama 羹ye olmak yeni nasip oldu. Bende kenddi 癟ap覺mda daatlerle ilgileniyorum. zellikle rus saatleri ilgimi 癟ekiyor. Bir tane Raketa 24 hours saat almak istiyorum ama orjinali bulmak zor gibi. Bende Ebay da linkteki saati g繹rd羹m. http://www.ebay.com/itm/RAKETA-24-hours ... SwUuFWwj2q saat yeni kullan覺lmam覺. fiyat 120 dolar kargo dahil. Acaba bu saat nas覺l. Orjinal deil san覺r覺m. Replika m覺? Bir ie yarar m覺? mekanizmas覺 nas覺ld覺r? ger癟ekten mekanik midir? Daha 繹ncede Ebay dan vostok ald覺m. amphian modeli. Otomatik kurmal覺 yeni. ama s羹rekli g羹nde 2-3 dk. ileri gidiyor. oy羹zden pek takmad覺m. ustalardan yorum bekliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
timbrado

Kay覺t: 25 ub 2016, 12:36

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 75 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners