Daha once celik versioyonunu kullanmistim ama agir gelmesi sebebiyle satmistim. Bu saate bakmadan once Rolex GMT Master II BLNR ve Sea-Dweller bakiyordum. Lakin Rolex bayisinde deneyince 40mm'nin benim icin kucuk durdugunu fark ettim; bilmiyorum belki de gozum buyuk saate alisti onceki PO ile... Tekrar Omega bayisine gidip de bunu deneyince dedim tamam, saat bulunmustur

Saati kullanmaya basladigimdan beri inanilmaz bir konfor hissediyorum, SS versiyon gercekten bilegi yoruyor. Chronolarini dusunmek bile istemem. SS kullanirken fark ettigim bir sikinti, celik kayisin saatin kafa agirliginndan dolayi surekli kayarak bilegin ust kismina denk gelmesi ve kurma kolunun bilege yaptigi baski olmustu. Kayisi ne kadar yarim bakla ile tam olcusune getirsemde duzeltememistim... Neyse ki bu saat o yonden hic sikinti yasatmiyor. Ayrica Omega'nin sectigi mavi nasil guzel bir maviyse artik herseyle uyumlu desem yeridir, nasil ki Rolex Green Hulk varsa Omega'da da TiLMPO var

Araba icin guzel sozlerinize de tesekkur ederim, daha guzeli & iyisi hepimize nasip olsun.