TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Alman Markalar覺 Aras覺ndan Bir Se癟im

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Alman Markalar覺 Aras覺ndan Bir Se癟im

Mesaj Yusufduz » 21 Eyl 2010, 11:21

Merhaba,

Asagida yer alan saatler arasindan bir secimde bulunmak istiyorum,bu konuda gorus,oneri ve tecrubelerini paylasmak isteyen saat severlere simdiden tesekkur ederim.Saati kendi sitelerinden online siparisle Almanya'dan Istanbula getirtecegim.

Stowa Marine:
- Eta 2824-2 ve 40 mm,fiyat- 520 Euro
Resim

Uploaded with ImageShack.us
Resim

Steinhart Marine Chronometer 2 - Unitas 6498 ve 44 mm- fiyati- 370 Euro
Resim

Stowa Antea 390 - Eta 2824-2 ve 39 mm,fiyat- 620 Euro
Resim

Resim

Guinand 90.02 - Unitas 6498 ve 42 mm- fiyati- 395 Euro
Resim

Instagram; @joseph_flat
Kullan覺c覺 avatar覺
Yusufduz

Kay覺t: 23 Haz 2010, 18:06

Re: Almanlar aras覺ndan bir se癟im

Mesaj Clk » 21 Eyl 2010, 11:34

Tercihim Marine modelleri ve Stowa ile Steinhart olurdu. Bu ikisi arasinda secim yapmak biraz zor.

Kurmali ile otomatik arasinda bir savas. Ben kurmali tercih ederim. Stowa arka kapak dizayni da hosuma gitmedi.

Stowa benim de koleksiyonuma girecek bir marka ancak benim sectigim saat Marine Original modeli.

Resim

Resim

Almanya fiyati 840 Euro. T羹rkiye icin bu fiyat 705 Euro. Belki fikir vermesi acisindan yararli olmustur.

Sonuc: Hem optik hem de fiyat/performans anlaminda en iyi secenek Steinhart g繹z羹k羹yor.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Yusufduz » 21 Eyl 2010, 12:07

Stowa Marine Original /romeon modeli benim de tercihim olurdu ancak buraya yazmad覺m 癟羹nk羹 fiyat覺 yuksek,Turkiye tesliminde 705 Euro +Kargo (30-35 Euro)+ turkiyedeki % 18 kdv .
Steinhart bu anlamda F/P da 繹ne 癟覺k覺yor doru ama ne var ki 1 ay 繹nce Steinhart Nav B Uhr 44 mm kurmal覺 saatini ald覺m.Ilave bir steinhart almal覺m覺y覺m karars覺z kald覺m.
Guinand i癟in ne dersiniz? Bir "Sinn" mantalitesi/vizyonu varm覺,yada kurucusunun ismini hakediyormu.Bildiim kadar覺yla Sinn markas覺n覺 satt覺ktan sonra Helmut Sinn, yeniden bir marka oluturdu Guinand ve Chronosport ad覺yla,ne dersiniz?
Instagram; @joseph_flat
Kullan覺c覺 avatar覺
Yusufduz

Mesaj Wwtr » 21 Eyl 2010, 12:13

Bu fiyatlara Oris d羹羹nd羹n羹z m羹 yoksa Almanlar konusunda kesin bir fikriniz mi var?
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Mesaj Bond » 21 Eyl 2010, 12:41

Yusufduz TSF'ye hogeldin. Yukar覺da yaz覺lanlara farkl覺 bir alternatif olarak Archimede Deck Watch modelinede bakman覺 繹neririm. Hem ETA 6498 hemde ETA 6498-2 Top high beat version olarak se癟enekleri bulunmakta. Optik ve kalite olarak bence baar覺l覺 bir saat. Resimdeki Guinand modeli ise ilk g繹r羹te bana ayn覺 derecede kalite ve design baar覺s覺 izlenimini vermedi. Elbette dier modellerine ve marka detaylar覺na bakmak laz覺m.

Bu arada Steinhart Nav. B-Uhr modelini ayr覺 konuda bizlerle k覺sa kullan覺c覺 yorumlar覺n ile payla覺rsan memnun oluruz. Forumlarda g繹r羹mek 羹zere.

Archimede Deck Marine Watch :arrow: http://www.archimede-uhren.de/EN/Deckwatch.htm

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Yusufduz » 21 Eyl 2010, 12:43

Oris i癟in diyecek bir ey yok tabi,Artellier,Big Crown g羹zel modeller ancak fiyat olarak bu segmentlerde (350-500 Euro aral覺覺) yada muadili usd Oris mumkun mu?
Instagram; @joseph_flat
Kullan覺c覺 avatar覺
Yusufduz

Mesaj Clk » 21 Eyl 2010, 12:44

ncelikle yeni Steinhart'inizi g羹le g羹le kullanin. Hatta fotograflarini paylasabilirseniz seviniriz.

Ikinci bir Steinhart konusunda karar sizindir. Bende ayni saat markasindan bir s羹r羹 saat oldugu icin benim adima sorun degil. Ben de ikinci Steinhart'i siparis ettim. Bakalim ne zaman saati bitirip teslim edecekler :)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Wwtr » 21 Eyl 2010, 12:46

Yusufduz yazd覺:Oris i癟in diyecek bir ey yok tabi,Artellier,Big Crown g羹zel modeller ancak fiyat olarak bu segmentlerde (350-500 Euro aral覺覺) yada muadili usd Oris mumkun mu?

Buradan http://www.e-pirlant.com/?urun-detay_98 ... _2008.html
Pazarl覺ks覺z : 1.692,30 TL , nakitte 700 dolaylar覺na d羹er diye d羹羹n羹yorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners