Biraz hikayesini anlatmak istiyorum.Doum g羹n羹m yakla覺yordu ve ablam sana ne al覺y覺m diyince direkt saat dedim.Tamam dedi bana beendiin bir saatin linkini yolla sana yollar覺m dedi.Bundan sonra da araylar覺m balad覺.ncelikle istediim deri bir kay覺l覺 bir modeldi.Ablam覺 da fazla s覺k覺nt覺ya sokmamak ad覺na 500-600 lira b羹t癟esinde gezinmeye balad覺m.Akl覺mda baz覺 otomatikler vard覺.nce mako xl veya ray al覺p deri kordon mu taksam diye d羹羹nd羹m.Buna ilaveten skx007'yi de g羹ndemime ald覺m ama saatleri denediimde diver temelli bir kasay覺 beenmediimi farkettim.Sonra seiko 5'lere y繹neldim ama istediim gibi modeller 癟覺kmad覺.Sonra aman bover otomatii diyip seiko sporturalara y繹neldim.Sun015p2 modeli vard覺 http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-sun015p2-erkek-kol-saati-P79181701 bunu beendim. Ablama sordum olur mu olmaz m覺 diye.Bunu beenmedim ama 癟ok beendiysen al覺r覺m dedi.Ama saati kolunda dene 繹yle al dedi.Neyse arkadalarla sohbette konuuyoruz denk geldi g繹sterdim saati 繹yle.Bir arkada Sirkeci'de tan覺d覺k saat癟i var.Ona dan覺覺r覺z.Seiko satm覺yor ama bizi y繹nledirir bir eyler yapar覺z dedi.2 hafta 繹nce arkadala gittik Sirkeci'ye.Bahsettii yere umadan 繹nce seiko'ya bakt覺m 繹nce.Bilee oturuu konforu g羹zeldi ama 癟ok g繹z al覺c覺 bir saatti.Bilemiyorum o s覺rada beenemedim saati.Sonra o saati癟iye urad覺k.Baz覺 Tissot'lar覺 g繹sterdi sonra 2-3 tane de Hamilton g繹sterdi.Hamilton'lardan yukar覺daki g羹zellik g繹ze 癟arptt覺.Sorduk ettik fiyat覺 b羹t癟enin neredeyse 3 kat覺.Alamadan 癟覺kt覺k tabi.Bu arada hem b羹t癟e ayarlamaya hem de saati arat覺rmaya balad覺m.Forum saolsun hem marka yorumlar覺 hem eta mekanizmalar覺 hakk覺nda bilgilendim.Forumdan da bir iki arkadatan da yorum almaya 癟al覺t覺m(geri d繹n羹 alamad覺m ama sal覺k olsun

Saniye kolunun ucundaki k覺rm覺z覺l覺k g羹zel bir ayr覺nt覺.Ayr覺ca akrebin ucunun kadrandaki i癟 daireyle 繹rt羹mesi ho g繹z羹k羹yor.

Eta 2824-2'den bir g繹r羹nt羹.

El yap覺m覺 deri bilei.Pek bir esprisi yok sanki.Ayr覺ca sert bir bileklik.

Saatin kal覺nl覺覺 ideal 繹l癟羹lerde.Kurma kolundaki H harfi de g羹zel g繹z羹k羹yor.

Fotoraflar覺n kalitesini mazur g繹r羹n.Ayr覺ca bir 'lume-shot' 癟ekmek isterdim ama cep telefonu mani oldu.襤naallah yeni saatlerle g繹r羹mek 羹zere