Sünnetimde takılan altın rengi Citizen ve annemin ilkokula başlamadan aldığı Casio F-99w saatlerle olan ilk hatırladıklarım.
Gençlik ve ergenlik dönemlerinde Casio, Fossil, Swatch gibi türlü markalar kullandım ve -bence- ilk gerçek saat kullanma girişimimi Seiko SNQ039P1 Perpetual Calendar ile yapmıştım

Forumu hatırladığım kadarıyla 4 seneye yakın süredir takip ediyorum ve son 2 senedir kullancıyım. Fakat, forumlara pek yazamamamdan dolayı genelde konu takip edip, araştırıyorum. En sevdiğim başlık "Bugün kolunuzda hangi saat var" tarzı olanlar ve hozburun nickli Hasan Abi'nin tüm saatlerini maşallah diyerek takip ediyorum

Şu an İzmir'de uluslararası bir nakliye firmasında muhasebe sorumluluğu yapıp, mali müşavir olmak için uğraşıyorum. (1,5 sene gibi bir süre içinde olacağım inşallah)
Aynı zamanda, bütçe dahilinde beğendiğim saatlerden nişanlıma beğendirip damat saati olarak almayı düşünüyorum

Şu anda elimde bulunan saatler;
Seiko SNQ039P1
Seiko SNKF007K
Seiko SNAC15P1
Citizen BN0100-51e
Parnis IWC homege chronograph blue dial
bir kaç eskiden kalma fossil, casio mevcut.
Mayıs ayına kadar güzel ve uygun bir saat bulabileceğimi düşünüp, sık sık forumu takip etmeye devam edeceğim artık.
Saygılar,
İbrahim YAPICI