TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bireysel Spor veya Takım Sporu Yapanlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Bireysel Spor veya Takım Sporu Yapanlar

Mesaj sedir » 25 Eyl 2010, 22:28

En basit sporu yapıyorum.
Yürüyüş.
5-6 km/saat hızla. Günde 5 km (veya bir saat kadar da denebilir).
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj 2fast4u » 26 Eyl 2010, 13:39

mlm tebrıkler... agırlık sporu zaman ve bılgı ıster basarıların devamını dılerım
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj mlm » 26 Eyl 2010, 17:09

2fast teşekkürler, gerekli dökümanlar var tabi ama işin ehli kişilerin gözetiminde yapılması ve beslenme konusu çok önem arzediyor malum. Olduğu kadar diyorum ben de..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Turkmen » 29 Şub 2012, 01:34

Yaklaşık iki senedir Kick Boks yapıyorum. Lisanslı ve mütabık sporcuyum. Şimdilik sadece İl Şampiyonalarında dövüşüyorum. Herkese mücadele sporlarını tavsiye ederim. Evde iki adet dambılımla düzenli çalışıyorum. Lise öğrencisiyken kısa süre vücut geliştirmeye, ortaokulda ise iki sene yüzmeye devam ettim.
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Mesaj asymptote » 29 Şub 2012, 01:47

Lise yıllarında herkes gibi ben de basketbol oynardım (zaman ve oynayacak kişi buldukça halen ara sıra oynuyorum). Lise yıllarımda atletizm de yapardım, 100 metre koşucusuydum. 11,75 en iyi skorum, şimdi denesem bu göbekle herhalde 15 sn yi bulur :lol: Masa tenisine yeteneğim olmadığı halde son bir iki yıldır ısrarla oynuyorum.. Spordan sayarsanız bowling de oynuyorum :lol: Bir de yıllar sonra tekrar bisiklet süreceğim, yakındır! (başlamamda özendirici mesajlarıyla Doruk' un etkisi olmuştur, kendisine buradan ayrıca teşekkür ediyorum :thumbup: )
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mucadeleci » 29 Şub 2012, 01:49

Ortaokul dönemimden lise sona kadar sıkı kaykay kullandım, Lise de Güreş, hentbol ve Yüzme ile ilgilendim ilk senenin sonunda seçim yapmak zorunda kalınca Yüzme ağır bastı Lise sona kadar "Göztepe"nin antremanlarına katıldım (yüzme antremanlarına 15 yaşından sonra başlamış biri olarak takımda değildim haliyle) ve hafta sonları uzun saatler basket oynadım o dönemde. Lise bittikten sonra aralıklarla havuza devam ettim sürekli şehir değiştirdiğim için 3 senedir havuza gitmiyorum hatta hiçbir spor yapmıyorum ama düzenimi oturtmak üzereyim ve evde ağırlık çalışma konusunda ciddi planlarım var, basit bir bench press aleti ve dambıl takımı alıp evde ağırlık çalışıp dışarıda koşu veya yine yüzme ile de kardiyovasküler egzersiz olarak desteklemeyi planlıyorum. Tavsiyelerinize açığım...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj betreyal » 29 Şub 2012, 15:14

Uzun yıllar futbol oynadım ayrıca orta okulda atletizm takımındaydım 1000m ankara 2. ciliğim var. Her zaman sporu cok sevdim tabi sonra öss geldi üniversitie geldi derken sporla yollarımız ayrıldı. Bende takım sporlarındansa bireysel sporlara döndüm. Üniversite de fitness'a başladım kısa sürede fitness ilgisi bodybuildinge dönüştü. Yaklaşık 3,5 yıl düzenli antreman yaptım yarışmayı hiç düşünmedim ama müsabık seviyedeydim istesem olrudu hani :D . Sonra askere gittim dönüşte iş güç derken 8 ay kadar tekrar devam ettim ağırlık kaldırmaya sonra iş ritmim yüzünden tekrar ara vermek zorunda kaldım. Şimdi çalışma saatlerime daha iyi uyan bir salonda tekrardan başladım yaklaşık 3 ay oldu niyetim bu sefer bir daha hiç bırakmamak. Bodybuilding veya Fitness la ilgili olarak antrenman veya beslenme düzenleri ilgili olarak sorusu olanlara elimden geldiğince yardım edebilirim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
betreyal

Mesaj vmetin » 29 Şub 2012, 15:40

Bende lise ve üniversiteyi basketbolla geçirdim. Şu an almış olduğum kiloları verebilmek için savaşıyorum. Kardiyo çalışıyorum.
Bu arada hiç becerememe rağmen masa tenisini çok severim.
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners