TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swiss Army Hakkında Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Swiss Army Hakkında Tavsiye

Mesaj euzun72 » 27 Eyl 2010, 00:23

Merhaba

Bir süredir forumu izlemekle birlikte ilk defa mesaj yazıyorum. Bir saat sever olarak son 10 yılda seiko arctura, seiko chronograph, lacoste(hediye) ve swatch olmak üzere 4 saatim var. Hedefimde Omega olmakla birlikte Tag Heuer'lere de gözük kayıyor. Ama şimdilik o bütçeleri ayırmayı düşünmüyorum. Bugün gördüğüm ve beğendiği iki saat için fikrinizi almak istedim. İkiside Swiss army.
Biri Classic chrono xls http://www.victorinox.com/product/3/300 ... 127/241443 Fiyatı 1350TL/12
Diğeri ise http://www.victorinox.com/product/3/300 ... 00/24783.1 Airboss mach 6 otomatik. Fiyatı 2650TL/12.

Resimleri ekleyemediğimden adresleri girdim. 2650TLye çıkınca başka alternatiflerde çıkabilir diye düşündüm. Genel olarak siyah kayışlı, siyah kadranlı bir model istiyorum. Bütçe olarak 2500 civarına kadar olabilir. Fakat bu rakam verilince Swiss army mi alınır? Bu fiyatların altı bulunabilirmi? Alternatif ne olur? Bunun gibi 2.el alternatiflere bakılabilirmi gibi sorular geliyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
http://forum.donanimhaber.com/m_32715509/tm.htm
Kullanıcı avatarı
euzun72

Re: Swiss Army hakkında tavsiye

Mesaj Eterna » 27 Eyl 2010, 11:13

Sevgili euzun72,

Birisi bana şöyle demişti; acele etme yavaş yavaş ilerle... Yani şu anda seiko veya swatch kullanıyorsanız hemen Omega ya geçmeyin ara segment Tag, Longines, Oris vs. çok kaliteli saatler var. Hatta daha önce Tissot falan var. Basamak basamak çıkın, saatleri tanıyın demişti.

Kim katılır kim katılmaz? Veya ne kadar doğru yanlış? yorum yapmayacağım ama yine de söylemek istedim. Bana mantıklı geliyor.

Ben Victorinox 3-4 tane kullandım. Kesinlikle sorunla karşılaşmadım. Ve zorlu şartlarda kolumdan hiç çıkarmadım kaliteli ve dayanıkllı saatler diyebilirim kendi adıma. Ama 2650 TL falan denilince yok derim :) O fiyatlara alınabilecek daha kaliteli saatler olduğuna inanıyorum.

Üstad arkadaşlarımız da cevap versinler devam ederiz hep beraber.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Frax » 27 Eyl 2010, 11:41

Bu bütçeyle VSA almayın arayın tarayın biraz daha. Oris - Longines çok mantıklı olur bu fiyat aralığında.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 27 Eyl 2010, 11:46

Oris bence bu bütçe'de biraz daha öne çıkıyor özellikle automatic düşünürseniz çünkü bu aralıkta genellikle Longines'in quartz saatleri olması gerek
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 27 Eyl 2010, 13:23

Longines Legend Diver. Bu fiyatta saatte son nokta !!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj euzun72 » 27 Eyl 2010, 15:02

Pilli olan için ne dersiniz o parayı hakedermi sizce.? Bir de bu saatleri İstanbul Ataköy de bir saatçide gördüm. Sirkeci de gördüğümü hatırlamıyorum. Daha uygun alınabilecek yer varmıdır?

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
euzun72

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 162 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners