TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart

Mesaj pavese » 29 Eyl 2010, 09:39

Tabii şimdi doğal olarak deri kordonlu bir saatle zaten duşa veya denize girilir mi diyenler olacaktır. İnsan bazen dalıp unutabiliyor. Veya ne bileyim kollarını yüzünü bol bol yıkadığın zamanlarda da su geçirme ihtimali olabilir. Şimdiden yanıtlayayım dedim :)

Ama saat gerçekten çok güzel. Gördüğüm en güzel kadran, kordon ve renk uyumlarından birine sahip. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
pavese
 
Mesajlar: 312
Yaş: 51
Kayıt: 27 Ağu 2010, 09:30
Konum: İstanbul, Türkiye

Re: Steinhart

Mesaj sosyalcan » 29 Eyl 2010, 11:50

Arkadaşlar zaten forum saati olacak bu yüzden Clk veya Bonddan Firma hakkında ayrıntılı bilgi alırsak iyi olur. Bir de Firmanın sitesinde İsviçre bayrağı var. Sanırım firmanın merkezi Almanya?
Kullanıcı avatarı
sosyalcan
 
Mesajlar: 503
Kayıt: 17 Şub 2010, 17:12

Re: Steinhart

Mesaj pavese » 29 Eyl 2010, 12:39

Ben daha önce CLK'ye sormuştum. Kısa bilgiler aşağıda;


Steinhart, Alman firmasi ve MARKAsi olup saat üretmez dizayn eder ve pazarlar. Saatlerinin üzerinde ki bütün parcalar Isvicre ve Alman malidir. Isin üretim kismini Isvicre Jura ve Almanya Pforzheim'da bulunan ortaklari gerceklestirir ve saatler Jura'da montaj edilir. Mekanizmalari Orijinal ETA/UNITAS'tir.

Jura ile ilgili sunu da belirtmekte fayda var. Panerai kasalari Jura'da üretilir, IWC kasalari Jura'da üretilir. IWC kadranlari Jura'da üretilir. Cartier kadranlari Pforzheimdan cikar, Glashütte v.s. bunlar hep Steinhart'in da calistigi bu firmalar ile calisirlar. Günümüzde basarili olmak istiyorsan ya satis ta güclü olacaksin yada üretimde... Bu neden ile cogu firma bu tip islerini disari yaptirir. Bu da bilinen bir gercektir.
Kullanıcı avatarı
pavese
 
Mesajlar: 312
Yaş: 51
Kayıt: 27 Ağu 2010, 09:30
Konum: İstanbul, Türkiye

Re: Steinhart

Mesaj pavese » 01 Eki 2010, 10:52

clk yazdı:Diger baslikta ekledigim gibi benim en begendigim alternatif dalgic saatlerinin basinda hem dizayni, hem isciligi hem de mekanizmalari ile Steinhart Triton geliyor.

1000 ATM WR
Hellium Valve
Diamond Like Coating (DLC)
ETA 2824-2 mekanizma
45 mm capa ragmen toplam 195 gr
ve swiss made
üstelik sadece 560 Euro

Daha ne olsun :)


CLK bu modelde kullanılan 2824 hangi grade biliyor musun? standard, elaborated, top veya COSC arasından?
Kullanıcı avatarı
pavese
 
Mesajlar: 312
Yaş: 51
Kayıt: 27 Ağu 2010, 09:30
Konum: İstanbul, Türkiye

Re: Steinhart

Mesaj Clk » 03 Eki 2010, 08:10

Standart Grade
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk
 
Mesajlar: 9669
Kayıt: 17 Kas 2009, 02:03

Re: Steinhart

Mesaj pavese » 04 Eki 2010, 10:48

Tşk.
Kullanıcı avatarı
pavese
 
Mesajlar: 312
Yaş: 51
Kayıt: 27 Ağu 2010, 09:30
Konum: İstanbul, Türkiye

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: barismismis, Google [Bot], heyb ve 188 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners