TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Hangi Saat Hangi Filmlerde Kullan覺lm覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saat Hangi Filmlerde Kullan覺lm覺?

Mesaj Tgm » 28 Eki 2015, 12:41

Mert o zaman ben yanl覺 izlemiim diziyi, neyse :oops: :D
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj MertYe » 28 Eki 2015, 13:13

Ben dizinin patek i g繹rd羹kten sonraki k覺sm覺na bakt覺m ben Patekten dolay覺 izledim simdi ba k覺sm覺n覺 bi detayl覺 g繹zden ge癟irmem laz覺m neyseki bug羹n boum :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Archimed » 28 Eki 2015, 15:42

Burak fakir olan. M羹hendis olduktan sonra Zonguldak'a madene 癟al覺maya gidiyor. Sonra galiba bir kaza oluyor (veya baka bir felaket), patronu bunu orta覺 yap覺yor, 癟羹nk羹 癟ok 繹zverili 癟al覺覺yor. Madene ortak olduktan sonra zengin oluyor. Baroldeki kurbaa g繹zl羹 k覺z da fakirlik zaman覺ndan tan覺d覺覺 k覺z arkada覺. K覺z ailesinin bask覺s覺yla zengin, pi癟 Oktay karakterli bir elemanla evleniyor. Burak da zengin olduktan sonra kurbaa g繹zl羹 k覺zdan intikam almak i癟in 襤stanbul'a geliyor. 襤te PP 襤stanbul'a geli sonras覺 sahibi olduu saat, bir de of繹rl羹 Audi A6 癟ekiyor alt覺na.. B繹l羹m羹n ge癟enlerde tekrar覺 vard覺; Burak kurbaa g繹zl羹 k覺z覺n pi癟 Oktay karakterli kocas覺yla buluma s覺ras覺nda saatine bak覺yor...

Gerisini bilmiyorum, san覺yorum tipik ulusal kanal dizileri tad覺nda s羹rer.. Araya birka癟 trafik kazas覺 falan girer, bunlar bir ekilde hapse girip 癟覺karlar.. En olmad覺k zamanda en olmad覺k karakterler diziye eklenir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj mermerta » 28 Eki 2015, 17:20

Archimed yazd覺:Burak fakir olan. M羹hendis olduktan sonra Zonguldak'a madene 癟al覺maya gidiyor. Sonra galiba bir kaza oluyor (veya baka bir felaket), patronu bunu orta覺 yap覺yor, 癟羹nk羹 癟ok 繹zverili 癟al覺覺yor. Madene ortak olduktan sonra zengin oluyor. Baroldeki kurbaa g繹zl羹 k覺z da fakirlik zaman覺ndan tan覺d覺覺 k覺z arkada覺. K覺z ailesinin bask覺s覺yla zengin, pi癟 Oktay karakterli bir elemanla evleniyor. Burak da zengin olduktan sonra kurbaa g繹zl羹 k覺zdan intikam almak i癟in 襤stanbul'a geliyor. 襤te PP 襤stanbul'a geli sonras覺 sahibi olduu saat, bir de of繹rl羹 Audi A6 癟ekiyor alt覺na.. B繹l羹m羹n ge癟enlerde tekrar覺 vard覺; Burak kurbaa g繹zl羹 k覺z覺n pi癟 Oktay karakterli kocas覺yla buluma s覺ras覺nda saatine bak覺yor...

Gerisini bilmiyorum, san覺yorum tipik ulusal kanal dizileri tad覺nda s羹rer.. Araya birka癟 trafik kazas覺 falan girer, bunlar bir ekilde hapse girip 癟覺karlar.. En olmad覺k zamanda en olmad覺k karakterler diziye eklenir...

Tam ne g羹zel 繹zetlemi derken, kurbaa g繹zl羹 k覺z k覺sm覺nda hayk覺rd覺m . :D

Elinize sal覺k
Kullan覺c覺 avatar覺
mermerta

Kay覺t: 27 Oca 2014, 23:36

Mesaj MertYe » 28 Eki 2015, 19:38

https://www.youtube.com/watch?v=Sc3gYGip8pA

Videoda 48. dkn覺n ilk 15 sn sini izlerseniz ben bir patek daha yakalad覺m diye d羹羹n羹yorum. En az覺ndan tokas覺n覺 yakalad覺m. Bug羹n boum demitim 8-)

Tgm yazd覺:Mert forumun hafiyesisin valla :lol: yararl覺 payla覺mlar覺n i癟in :champ:

Kolay hafiye olunmuyor arat覺r覺yorum. Lakab覺n hakk覺n覺 vermek laz覺m :champ:

edit : Ekleme
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj mturann » 24 Oca 2016, 13:33

Marsl覺 adl覺 filmde astronotun kolundaki dijital saat bozuluyor o da kolundaki c覺rt c覺rt覺 a癟覺yor mekanik saatine bak覺yor.
Saatin resimleri.

Resim

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj mturann » 24 Oca 2016, 15:58

Y覺ld覺zlararas覺 filminden sonra bu filmde de hamilton markas覺 ile kar覺la覺yoruz.
Hamilton Marka saatlerin bu aralar fiyatlar覺 artabilir :)))
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj theoeu » 25 Oca 2016, 23:47

Kult bir film ve ikonik bir saat :champ: Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
theoeu

Kay覺t: 02 Nis 2013, 16:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Mefistofeles, yaman20 ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners