TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart Saat Nas覺l Al覺n覺r? / 襤lk Al覺veri

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Steinhart Saat Nas覺l Al覺n覺r? / 襤lk Al覺veri

Mesaj ozanxos » 28 Oca 2016, 01:01

Arkadalar merhaba.Bal覺kta belirttiim gibi Steinhart almak istiyorum ama t羹rkiyede sat覺覺n覺 yapan bir yer bilmiyorum.Beendiim model:

STEINHART "Nav B-Uhr 47 Handwinding
Resim
http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B ... g,807.html

Sitesinde b羹t羹n bilgiler yaz覺yor fiyat yaz覺yor ancak yurtd覺覺 al覺verii ii kafam覺 kar覺t覺r覺yor.襤stanbulda da yaam覺yorum g羹mr羹kte s覺k覺nt覺 olsa 癟覺k覺p gidemem yani.Bu sebeple T羹rkiyede sat覺覺n覺 yapan bir yer var m覺d覺r ?

TSF Edition satmak isteyen olursa da kap覺m a癟覺k tabi :D

Edit:TR de sat覺 yapan bir yer yok san覺r覺m.Yurtd覺覺nda kendi sitesinden nas覺l al覺n覺r bu konuda bilgisi olan bir arkada varsa bilgilendirirse 癟ok memnun olurum.
Forumu kar覺t覺rd覺m Vat 羹creti g羹mr羹k 羹creti vb durumlar anlat覺lm覺 ama eski bir konuydu o sebeple burada konu a癟ma gerei duydum :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Kay覺t: 18 Tem 2013, 15:01

Re: Steinhart saat nas覺l al覺n覺r?(襤lk al覺veri)

Mesaj Ice » 28 Oca 2016, 05:24

Kendi sitesinden sipari edebilirsin. Yurt d覺覺na g繹nderilerde %19 olan "Almanya KDV'si" saatin fiyat覺ndan d羹er. Ekstra olarak kargo 羹creti 繹dersiniz. Ald覺覺n覺z 羹r羹n g羹mr羹k vergisiz ge癟ebilecek fiyattan yukar覺da olduu i癟in vergisini 繹demeden saatinizi alamazs覺n覺z.

Bu koullarda en mant覺kl覺 se癟enek Almanya'da bir akraban覺z varsa onlardan getirmelerini rica etmek ya da sizin Almanya'ya gitme ans覺n覺z varsa seyahatiniz esnas覺nda Tax Free ile al覺veriinizi yapmak olacakt覺r. Bunlardan hi癟biri m羹mk羹n deilse, maalesef g羹mr羹k vergisini 繹demek durumundas覺n覺z. Bu da Avrupa Birlii 羹ye 羹lkeler i癟in %18'dir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Ice

Ya: 32
Kay覺t: 19 Oca 2016, 01:28

Mesaj ozanxos » 28 Oca 2016, 10:51

Ice yazd覺:Kendi sitesinden sipari edebilirsin. Yurt d覺覺na g繹nderilerde %19 olan "Almanya KDV'si" saatin fiyat覺ndan d羹er. Ekstra olarak kargo 羹creti 繹dersiniz. Ald覺覺n覺z 羹r羹n g羹mr羹k vergisiz ge癟ebilecek fiyattan yukar覺da olduu i癟in vergisini 繹demeden saatinizi alamazs覺n覺z.

Bu koullarda en mant覺kl覺 se癟enek Almanya'da bir akraban覺z varsa onlardan getirmelerini rica etmek ya da sizin Almanya'ya gitme ans覺n覺z varsa seyahatiniz esnas覺nda Tax Free ile al覺veriinizi yapmak olacakt覺r. Bunlardan hi癟biri m羹mk羹n deilse, maalesef g羹mr羹k vergisini 繹demek durumundas覺n覺z. Bu da Avrupa Birlii 羹ye 羹lkeler i癟in %18'dir.

Yani yine 446 euro gibi bir fiyata saat elime ulam覺 olacak g羹mrikte 繹dediim KDV yi hesaba katarsak.
Peki g羹mr羹e tak覺ld覺覺 zaman illaki 襤stanbula m覺 gitmek gerekiyor.Ben Adanaday覺m PTT nin g羹mr羹k m羹d羹rl羹kleri mi merkez ubesi mi ne varm覺 san覺r覺m oraya getirtirilebiliyor diye DUYDUM ama dediim gibi sadece duydum.Bu konuda bir bilginiz var m覺 acaba?
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Mesaj abice » 28 Oca 2016, 11:14

Kargo T羹rkiye'ye girdiinde g羹mr羹e gider. Vergisi damga vergisi vs hesaplan覺p 癟覺kar. Sizdeki takip numaras覺n覺 kullan覺p ptt g繹nderi takibinde aratt覺覺m覺zda orada 繹demeniz gereken miktar覺 yazar zaten. Kargo kap覺n覺za geldiinde elden 繹demenizi yap覺p paketi teslim alabilirsiniz. Benim bildiim sistem bu ekilde iliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
abice

Ya: 38
Kay覺t: 06 Eki 2015, 09:54

Re: Steinhart Saat Nas覺l Al覺n覺r? / 襤lk Al覺veri

Mesaj copycat » 28 Oca 2016, 22:23

abice yazd覺:Kargo T羹rkiye'ye girdiinde g羹mr羹e gider. Vergisi damga vergisi vs hesaplan覺p 癟覺kar. Sizdeki takip numaras覺n覺 kullan覺p ptt g繹nderi takibinde aratt覺覺m覺zda orada 繹demeniz gereken miktar覺 yazar zaten. Kargo kap覺n覺za geldiinde elden 繹demenizi yap覺p paketi teslim alabilirsiniz. Benim bildiim sistem bu ekilde iliyor.

aynen b繹yle. Ptt 癟ok geliti art覺k ben hi癟 madur olmad覺m su ana kadar. Kap覺da odeniyor genelde vergi. Sizi kap覺da bulamazlarsa da ilgili ptt ubesinde 繹demeyi yapars覺n覺z. Yaln覺z akl覺n覺zda olsun baz覺 kargo firmalar覺 g羹mr羹kte bekledii g羹n ba覺na size y羹ksek faturalar 癟覺karabiliyor. Bence en temizi Ems yan覺 bizdeki APS gibi ulusal posta tekilatlar覺n覺n hizmetleri.
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj ozanxos » 29 Oca 2016, 01:25

copycat yazd覺:
abice yazd覺:Kargo T羹rkiye'ye girdiinde g羹mr羹e gider. Vergisi damga vergisi vs hesaplan覺p 癟覺kar. Sizdeki takip numaras覺n覺 kullan覺p ptt g繹nderi takibinde aratt覺覺m覺zda orada 繹demeniz gereken miktar覺 yazar zaten. Kargo kap覺n覺za geldiinde elden 繹demenizi yap覺p paketi teslim alabilirsiniz. Benim bildiim sistem bu ekilde iliyor.

aynen b繹yle. Ptt 癟ok geliti art覺k ben hi癟 madur olmad覺m su ana kadar. Kap覺da odeniyor genelde vergi. Sizi kap覺da bulamazlarsa da ilgili ptt ubesinde 繹demeyi yapars覺n覺z. Yaln覺z akl覺n覺zda olsun baz覺 kargo firmalar覺 g羹mr羹kte bekledii g羹n ba覺na size y羹ksek faturalar 癟覺karabiliyor. Bence en temizi Ems yan覺 bizdeki APS gibi ulusal posta tekilatlar覺n覺n hizmetleri.

ok teekk羹rler arkadalar. :champ: swistem b繹yleyse korkmay覺 gerektirecek bir durum yok.襤nallah yak覺n zamanda alaca覺m :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Mesaj seruvenci » 29 Oca 2016, 12:18

Merhabalar,
Steinhart sitesi ile 繹yle bir s覺k覺nt覺m olmutu daha ge癟en ay, ancak site taraf覺ndan an覺nda 癟繹z羹ld羹...
繹yle ki; Gene forum 羹zerinde ald覺覺m Ocecan One saatime silikon kay覺 ve bir ka癟 ufak tefek bir ey sipari etmitim siteden. Kargo takibinden birde bakt覺m Rusya diyor... Siteye mail att覺m tabi hemen, 1 saat sonras覺nda filan bir mail geldi, 繹z羹r i癟erikli, ve hatal覺 g繹nderilen 羹r羹nleri bu sefer premium kargo ile tekrar g繹nderdiklerini s繹ylediler. 5 g羹n sonrada paketim elime ulat覺...
K覺sacas覺 g羹venle al覺veri yap覺labilir bence... En az覺ndan bir sorunu yeni sorunlar 癟覺karmadan hemen 癟繹zd羹ler...
Kullan覺c覺 avatar覺
seruvenci

Ya: 45
Kay覺t: 05 Oca 2011, 23:25

Mesaj ozanxos » 30 Oca 2016, 12:04

seruvenci yazd覺:Merhabalar,
Steinhart sitesi ile 繹yle bir s覺k覺nt覺m olmutu daha ge癟en ay, ancak site taraf覺ndan an覺nda 癟繹z羹ld羹...
繹yle ki; Gene forum 羹zerinde ald覺覺m Ocecan One saatime silikon kay覺 ve bir ka癟 ufak tefek bir ey sipari etmitim siteden. Kargo takibinden birde bakt覺m Rusya diyor... Siteye mail att覺m tabi hemen, 1 saat sonras覺nda filan bir mail geldi, 繹z羹r i癟erikli, ve hatal覺 g繹nderilen 羹r羹nleri bu sefer premium kargo ile tekrar g繹nderdiklerini s繹ylediler. 5 g羹n sonrada paketim elime ulat覺...
K覺sacas覺 g羹venle al覺veri yap覺labilir bence... En az覺ndan bir sorunu yeni sorunlar 癟覺karmadan hemen 癟繹zd羹ler...

Siteye g羹ven a癟覺s覺ndan bir s覺k覺nt覺m yok zaten kendilerini kan覺tlam覺lar sonu癟ta.Tek g羹venmediim bizim 羹lkenin g羹mr羹羹 :D ama sistem deimi g羹zel olmu inallah sorun 癟覺kmaz al覺rken.
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: delay ve 234 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners