kethuda57 yazdı:sturmanskie kadrana bayılıyorum kargo dahil 9 euroya satan yer buldum. okean kadrandan hevesimi aldımı sturmanskie kadranla da denemek istiyorum açıkçası
İyi madem hocam, çok ısrar ettiniz, sizi kıramayacağım, buyurun değiştirin.

kethuda57 yazdı:sturmanskie kadrana bayılıyorum kargo dahil 9 euroya satan yer buldum. okean kadrandan hevesimi aldımı sturmanskie kadranla da denemek istiyorum açıkçası
mucadeleci yazdı:kethuda57 yazdı:sturmanskie kadrana bayılıyorum kargo dahil 9 euroya satan yer buldum. okean kadrandan hevesimi aldımı sturmanskie kadranla da denemek istiyorum açıkçası
İyi madem hocam, çok ısrar ettiniz, sizi kıramayacağım, buyurun değiştirin.![]()
bi tane sturmanskie kadran ayarlasam kasaya oturur mu sizce tavsiye eder misiniz ?
Noodles yazdı:bi tane sturmanskie kadran ayarlasam kasaya oturur mu sizce tavsiye eder misiniz ?
Bu güzelliği hiç bozmadan, bir tane de diğerinden edinmenizi tavsiye ederim ben.
mlm yazdı:İbrahim çok güzel, güle güle kullan![]()
![]()
kethuda57 yazdı:Noodles yazdı:bi tane sturmanskie kadran ayarlasam kasaya oturur mu sizce tavsiye eder misiniz ?
Bu güzelliği hiç bozmadan, bir tane de diğerinden edinmenizi tavsiye ederim ben.
Biriniz de cesaret verseydi baristurmanskieyi hiç yakından görmedim inşallah görme şerefine nail olurum
ozgur81 yazdı:kethuda57 yazdı:Noodles yazdı:bi tane sturmanskie kadran ayarlasam kasaya oturur mu sizce tavsiye eder misiniz ?
Biriniz de cesaret verseydi baristurmanskieyi hiç yakından görmedim inşallah görme şerefine nail olurum
Ben saatlerde modifikasyonu seviyorum. Mesela yabancı sitelerde tamamen özel seiko 5 ler filan var onlar da çok hoşuma gidiyor. (Kadran tamamen değişmiş, akrep yelkovan değişmiş vs.) böyle saatler kişinin tarzını direkt yansıtıyor bence.. sırf bu amaçla seiko 5 alacağım. ayrıca bendeki vostok amphibian için yeniden fosfor çekme, akrep yelkovan değişimi ve hatta belki ilerde kadran değişimi (yine başka bir vostok kadranı ile) düşünüyorum..
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
|