TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Paha Biçilmez Hurda...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Paha Biçilmez Hurda...

Mesaj Clk » 05 Eki 2010, 13:26

Bu nasil bir güzelliktir...

Cok önemli bir soruyu atlamadan edemeyecegim. Bu saat basinca dayaniyormuymus Nick? Optimum calismasi icin verilen sicaklik araligi neymis? :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 05 Eki 2010, 13:30

clk yazdı: Bu saat basinca dayaniyormuymus Nick? Optimum calismasi icin verilen sicaklik araligi neymis? :D

Piranha Mode: Activated.. :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj herofb » 05 Eki 2010, 13:43

İnanılmaz güzel bir saat hatta şu ana kadar gördüklerimin içinde kesinlikle ilk 3'te
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Redliner » 05 Eki 2010, 14:11

clk yazdı:Bu saat basinca dayaniyormuymus Nick? Optimum calismasi icin verilen sicaklik araligi neymis? :D

Yaramaz abi bu saat baksana paslanmış zamanında :lol: demekki su filanda geçiriyor bu. Şu parçalara bakarken yemin ediyorum dondum kaldım arkadaş. ufacık ufacık şeyleri birleştiripte çalışan bir makina yapmış adamlar hemde ne zaman. İlk olarak bu saati yapan ustaların ruhu şad olsun. Bu restorasyon ekibinide yürekten tebrik ediyorum. Ruhlarında var abi sanat bunların ne kadar çalışsak az kalır...
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj nickynick » 06 Eki 2010, 14:20

clk yazdı:Bu nasil bir güzelliktir...

Cok önemli bir soruyu atlamadan edemeyecegim. Bu saat basinca dayaniyormuymus Nick? Optimum calismasi icin verilen sicaklik araligi neymis? :D

Aynen, çok önemli bir soru bu bak :lol:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj mech16 » 06 Eki 2010, 15:53

Fanatiği olduğu saatlerin teknolojisi ve fiziksel dayanımları ile övünen birinin,
ters bir fikirde hemen piranaya dönüşmesi,
bizim gibi saat konusunda çok bilgili olmayan,
nacizane katkı sağlamaya çalışan kişileri kırar- bişeyler yazarken korkutur bence...
espri güzel ama tadında bırakmak gerek.

Bu arada mükemmel bir saat....
Kullanıcı avatarı
mech16

Mesaj Clk » 06 Eki 2010, 18:54

mech16, dediklerine tamamen katiliyorum. Burasi bir forum ve herkes saygi cercevesi icerisinde her istedigini yazmakta özgürdür. Tipki benim bahsi gecen konuya yazmis oldugum cevap gibi. Bu cevap saldiri olarak algilanirsa ki "ben sadece mantik sinirlari icerisinde bir aciklama yaptim" yukarida ki espri gayet normal olur....

Neyse dedigin gibi uzatmaya gerek yok... Anlami da yok zaten!!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Monarch » 08 Eki 2010, 01:00

Frax1 yazdı:Böyle bir şaheser nasıl o şekilde hor kullanılır ve unutulur ki!?

Zaman her şeyi eskitmez mi?

bU arada onarım ekibinin hepsi gözlüksüz. O parçalarla uğraş uğraş, 0,50-0,75 gözlük bile takma; olacak iş mi. Başımda durup tek tek yerlerini söyleseler ve parçaların %10'unu bile taksam gazoz şişesinin dibi gibi gözlük takarım sanırım. Ya da bir hafta gözlerimi dinlendirir ve inanılmaz baş ağrılarıyla boğuşurum. Ekibin ellerine sağlık, belli ki aşkla, şevkle yapıyorlar işlerini.

Aslında bizim saate (Steinhart TSF Edt.) yazdırılabilecek bir klişe bile var aklımda; lakin çok abes durur be: "Time's changes everything" :D
Kullanıcı avatarı
Monarch

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 195 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners