Bu saati bir ay 繹nce ald覺m asl覺nda ama foruma 羹ye olunca bakt覺m kutu acilisi yok ben yapay覺m dedim
Bu benim ilk saatim. Normalde saat takmazd覺m, gecen sene mezun olunca ailem bir saat been mezuniyet hediyesi alal覺m dediler. Ben de zaman zaman bak覺nsam da 癟ok ciddiye almad覺m bu ii. En son eyl羹l ay覺nda bir Maurice Lacroix beendim siparii verdim ama ellerinde kalmam覺. 襤yi ki de alamam覺覺m saat quartzm覺. O zamanlar da otomatik ar覺yordum ama nas覺l anlayaca覺m覺 bilmiyordum. ocukken analog kronograf bir saat g繹rm羹 ve 癟ok etkilenmitim. Otomatik saatlerin deerli olduunu duymutum. Bende Otomatik kronograf klasik saat aramaya balad覺m ve en makul bu saati buldum.
Saati kuyumcu bir tan覺d覺覺n arac覺l覺覺yla Konyal覺 Saat'ten ald覺m. nce ger癟ekten g羹zel bir fiyat verdiler almak i癟in arad覺覺mda fiyat y羹kselttiler. ikinci fiyat liste fiyatlar覺n覺n %8 indirimli haliydi ve piyasada daha uyguna bile bulunabiliyordu saat. Arac覺 olan abiye ay覺p olmas覺n diye ald覺m saati. Kutusunda Problem olduunu burda gezimeye balayana kadar bilmiyordum. G繹rd羹羹m kadar覺yla otomatik Tissotlar daha b羹y羹k k覺rm覺z覺 siyah bir kutuyla geliyor. Her aman o b羹y羹k kutuyla geliyorsa bu kutu hatal覺ysa belirtirseni sevinirim, yar覺n aray覺p kutuyu talep etmeyi d羹羹n羹yorum. Umudum yok ama denemeye deer san覺r覺m, Ya da deer mi?
Saati bir ayd覺r kullan覺yorum bir s覺k覺nt覺m yok. Kronograf butonlar覺 bira sert ama s覺k覺nt覺 olacak kadar deil. Ben yakla覺k haftada bir 1 dk ileri al覺yordum saati, buraya yazabilmek i癟in 24 saat s羹re tuttum ve 9 sn geri kald覺.