TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj sercankaf » 02 Mar 2016, 16:07

Baran tebrikler, kazasiz belasiz insallah, iceriden kokpit ten de bir foto alsaydik :)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullan覺c覺 avatar覺
sercankaf

Ya: 42
Kay覺t: 16 May 2012, 09:33

Mesaj hozburun » 02 Mar 2016, 17:00

G羹le g羹le kullan Baran, kazas覺z belas覺z inallah :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj Baran » 02 Mar 2016, 17:19

Bg17 sagol abi :thumbup:

Clk ; Benim gazlamayi arabayi kullanmayi ogrendigim arabalar gucsuz arabalardi ki o zaman 150hp Vectra GT lere cok hizli,Astra GSi 205 Gti lara roket diyorduk.Simdi butun arabalar guclu,gucsuz arabalara cok alisik oldugum icin yeni arabalar bana cok hizli geliyor.En son bir arkadasimin Carrera 4s ini kadikoyden acarkente goturdum.Acarkent yolunda arkadasim napiyosun olm gebericez dedi farkinda degilim kadrana bakmadim araba guzel kayiyor diyorum 200 ustu gidiyomusuz :lol: Bole konusuyorumda trafikte sakin kullaniyorum uzun suredir ama denk geldimi rezil rusva edip birakirim ki sabah ibiza fr miydi neydi cupra degildi eminimde yapisti tamponuma onum dolu sagim dolu aldim onume yermisin yemezmisin :D elek oldu cocuk 3 kere onume aldim gectim.Dedigin dogru ama ben frensiz gittigim icin sorun olmuyor.

Mlm :champ:

Sercankaf,koydum saatlerimiz direksiyon basinda bolumune ;) :champ:

Hasan abi tesekkurler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj mehmetalpcan » 02 Mar 2016, 17:30

g羹le g羹le kazas覺z kullan T羹rkiye de paran var ise mercedes e serisi veya 羹st羹 paran yetmiyor ise toyotaya bineceksin yaris dizel alsayd覺n yirmiy覺l binerdin sadece ehiri癟i deil uzun yoldada yaris iyi arabad覺r asla zarar etmezsin biner kar eder satars覺n :thumbup:
i癟ki b羹t羹n k繹t羹l羹klerin anas覺d覺r Hz Muhammed SAV.
Kullan覺c覺 avatar覺
mehmetalpcan

Ya: 56
Kay覺t: 05 Mar 2010, 22:38

Mesaj Bond » 02 Mar 2016, 17:45

Baranc覺m g羹le g羹le kazas覺z belas覺z kullan :champ: nden ve i癟i 癟ok yak覺覺kl覺 :thumbup: :champ: Bir 17' ve spring ile arka duru toparlan覺r :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Bg17 » 02 Mar 2016, 18:13

Bond yazd覺:Baranc覺m g羹le g羹le kazas覺z belas覺z kullan :champ: nden ve i癟i 癟ok yak覺覺kl覺 :thumbup: :champ: Bir 17' ve spring ile arka duru toparlan覺r :D

17' diyince ustume alinmama gerek yok dimi? :lol:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Clk » 02 Mar 2016, 18:22

Baran yazd覺:
Clk ; Benim gazlamayi arabayi kullanmayi ogrendigim arabalar gucsuz arabalardi ki o zaman 150hp Vectra GT lere cok hizli,Astra GSi 205 Gti lara roket diyorduk.

Simdi su yukarida ki yazan 3 c羹mleyi okuyunca yazamadan edemedim. Bende Lexmaul Tuning ile Vectra GT vardi 190 beygir. (Su an Yurt disinda yasiyor), arkadasim Ozan'da hafif tuning (K&H etc.) Astra F GSI vardi (Su an yurt disinda yasiyor), diger yakin arkadasim Levent'te de 205 GTI vardi (Su an yurt disinda yasiyor). Ozan ile Yesilk繹y Atak繹y, Levent ile Besiktas Ortak繹y gazlardik. Sonra gel buraya 30 Km ile gez sehir icinde :lol: :lol: :lol:

O zamanin sartlarina g繹re hepsi roketti. Sonradan piyasaya s羹r羹len sahil yolu canavari 106 ve 306 GTI'yi de anmadan gecmemek lazim.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj eraslani » 02 Mar 2016, 18:24

Hay覺rl覺 olsun baran :champ:
襤癟ten baya iyi g繹r羹nd羹 g繹z羹me..
Eskiden arabalar g羹癟s羹zd羹 ger癟ekten. 1.4 civic Hb vard覺 bende 繹renciyken..en mor renginden..caddede sahilde baya 繹tt羹r羹yorduk..106 gti zamanlar覺 :) 10 sn alt覺 0-100 yeterli oluyordu 癟ou zaman..imdi 1.2 golf 9 sn civarlar覺nda..
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners