tt59 yazd覺:KKaraku yazd覺:Hasan aabey m羹sade ederse bizde paylaal覺m bir eyler[emoji14]
Kerim saat harika duruyor kordona bay覺ld覺m
Teekk羹r ederim bir deneyeyim dedim , gayet g羹zel oldu

tt59 yazd覺:KKaraku yazd覺:Hasan aabey m羹sade ederse bizde paylaal覺m bir eyler[emoji14]
Kerim saat harika duruyor kordona bay覺ld覺m
hozburun yazd覺:Baran yazd覺:Baka macera demiken Alpina gitmemise bu hafta geleyim abi
Zaten bu hafta da gelmezsen havan覺 al覺rs覺n![]()
tt59 yanl覺l覺k 3000m de deil ama y羹zme bile bilmeyen bir adam覺n 3000m water resist saat takmas覺nda asl覺nda![]()
![]()
tt59 yazd覺:hozburun yazd覺:Baran yazd覺:Baka macera demiken Alpina gitmemise bu hafta geleyim abi
tt59 yanl覺l覺k 3000m de deil ama y羹zme bile bilmeyen bir adam覺n 3000m water resist saat takmas覺nda asl覺nda [emoji38][emoji38]
Bu daha g羹zel oldu abi [emoji38]burdaki kullan覺c覺lar覺n ka癟覺 diver saati dal覺 i癟in kullan覺yor zaten
KKaraku yazd覺:tt59 yazd覺:hozburun yazd覺:Baran yazd覺:Baka macera demiken Alpina gitmemise bu hafta geleyim abi
tt59 yanl覺l覺k 3000m de deil ama y羹zme bile bilmeyen bir adam覺n 3000m water resist saat takmas覺nda asl覺nda [emoji38][emoji38]
Bu daha g羹zel oldu abi [emoji38]burdaki kullan覺c覺lar覺n ka癟覺 diver saati dal覺 i癟in kullan覺yor zaten
Dal覺 yapm覺yorum ama her yaz elimde mevcut bulunan diver'覺 sudan 癟覺karm覺yorum![]()
Diver'覺 olup tuzlu sudan saatini sak覺nan insanlar覺 biliyorum
D繹n TSF Bug羹n Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Epik ve 60 misafir
|