Şimdiki butiğimiz;
Yazı biraz geçikti kusura bakmayın, ameliyattan sonra yeşil reçete ağrı kesicilerle anca kendime gelebildim, iyi dilekleriniz için tekrardan teşekkürler.
Jaeger LecoultreSaat sektöründe en büyükler dersek bunların arasına JLC'de kesinlikle olmalı.
Bence PP,AP,VC,Lange ve JLC 5 büyükleri oluşturuyor. Finishing konusunda biraz daha aşağıda olarak lanse edilsede; bende buna bazı saatleri için katılıyorum; mekanizma konusunda bence dünyada 1 numaralar.
Mekanizma görselliğinde yine biraz eksiklikleri var diyebilirim, Patek gibi markalarla karşılaştırırsak. Ama bir JLC'niz varsa bence elinizde en güvenilir çalışan ve çalısacak bir saati tutuyorsunuz demektir. Aynı zamanda diğer büyük markalarada mekanizma temin ettiğini belirtmeliyim.
Aklımdaki her modeli bulamadığım için bende olanlarla yetinmeye çalıştım.
Butikteki ilgilenen arkadaşında gayet ilgili ve hoş sohbet olduğunu söylemeliyim.
Reserve De Marche Ultra ThinGüzel bir saat, çelik kasası aklımda olan bir modeldi, bulamadığım için altın kasayı denedim.
Ama beni çok etkilemedi, saniye kısmındaki artı şekilinide saate pek yakıştıramadım.
Çelik için liste fiyatı:7500 euro civarı
Altın: 14.000 euro civarı olması lazım.
Grande Reverso Night & DayAklımda olan bir model değildi, görünce denedim.
Normal Grande Reverso'lara göre biraz daha küçük kasaya ve farklı bir deri kayışı sahip.
Otomatik bir model, saat gerçekten şık ama benim seçeceğim reverso olmaz.
Arkası gravür için tasarlanmış. Bunun yanında bu saati incelememle birlikte bir şey farkeettim ki, Jaeger LeCoultre yazısı direkt kadrana yazıldığında çok daha hoş oluyor.Bazı modellerde bir kabartmanın içine yazılıyor, bu bence görsellik kısmını biraz düşürüyor.Onun yanında saatteki JL logosu altın renkten olması saate çok daha güzellik katıyor.
Grande Reverso DuoÇift kadranlı bir model. Bu saatte dediğim gibi logo kabartma üstünde ve JL logosu çelik renginde.
İki kadranda benim zevkime hitap etmedi.
Grande Reverso 976Aklımda olan bir modeldi, ama yine pek etkilenmedim.Saatte kahverengi kayış vardı, normalde siyah oluyor diye biliyordum.
Yine logo yukarda bahsettiğim gibi daha gösterişsiz bir şekildeydi ve saatin görselliğini biraz düşürüyordu.
Arka tarafta ise kalibreyi görebileceğiniz safir cam var. Kurmalı bir model.
Liste fiyatı:7.500 euro civarlarında olması lazım.
Grande Reverso CalenderFinishing olarak en üstün düzeye sahip saatti.Gerçekten muazzam gözüküyordu. JLC bence bu saat ile Reverso modellerinin en güzelini yapmış.
Bütün JLC Reversolarda bulunan mavi kollar kendini gayet güzel gösteriyordu. Altın renkli JL logosu ile çok daha ortaya çıkmışlardı.
Aynı zamanda direkt kadrana yazılan Jaeger LeCoultre yazısıda çok daha gösterişli olmuştu.
Ay fazı ve Annual Calender'a sahip bir model olması lazım.
Arka kısımda kalibreyi göstermek için safir cam kullanılmış. Görsel olarak, en gösterişli kalibreye sahip modeldi. Tabi aralarında en pahalı olan modelde buydu.
Bence en güzel Reverso modeli, kesinlikle ilerde koleksiyonuma katmayı düşünüyorum.
Ben bu saati kot pantolon, Tshirtlada takarım valla, bana göre dikdortgen bir kasaya sahip olmasıyla birlikte, bileklik gibi gözükme havasını sağlıyor.
Liste Fiyatı:11.000 euro civarı
Şimdide fotoğraflar gelsin...