TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: TAG Heuer 300 SLR Caliber 1887 Chronograph

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: TAG Heuer 300 SLR Caliber 1887 Chronograph

Mesaj mlm » 10 Eki 2010, 02:20

@Frax1, sordum ben, SLX de oluyormuş.. :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Bond » 10 Eki 2010, 03:26

ABlogtoRead'den şu notlar dikkatimi çekti, ingilizce olarak ekledim ama kısaca özetlesek; kadran tamamen ayrı ve detay farkları olsada yapısal ve mekanizma bazında bakarsak standart modelinden pek büyük bir farkta yok demiş. $ 3,400 US standart fiyata görede LE modelin $ 6,000 US'e yaklaşan fiyatını fazla bulmuş. Ama saat oldukça güzel ve bu sebeple çabuk tüketilecek bir model olacaktır diyede eklemiş :) Aynı şekilde düşünüyorum.

Resim

*Pictured here is also the limited edition Tag Heuer Carrera 300 SLR. Also including the Calibre 1887 movement. Limited to 1887 pieces, this more retro version of the watch is meant to honor the classic Mercedes Benz 300 SLR car. The watch is in brown(ish) with a gradient dial, and orange highlights. It has a very cool brown leather perforated strap (done in unique manner). The dial design is clearly different, but the watch is of course very similar to the standard 1887 watch. It does have a tachymeter, but on the chapter ring, not on the bezel. Price for it is pretty high compared to the non-limited models at close to $6,000.

The Tag Heuer Carrera Chronograph Calibre 1887 watch retails for about $3,400. Maybe a bit pricey, but they will sell fast. The watch is really quite nice, and more than enough timepiece for most people. The movement works quite well, even if it isn't totally Tag Heuer in origin. You can get the watches now, but remember that in several months it will be face-lifted a bit.

*ABlogtoRead'den alıntıdır
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 10 Eki 2010, 15:17

mlm yazdı:@Frax1, sordum ben, SLX de oluyormuş.. :D

Değil slx akbilim bile yok :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 10 Eki 2010, 15:35

Dogan, Dogan S, Dogan SL ve Dogan SLX hey gidi günler be... Ne igrenc arabalardi onlar... birde Dogan görünümlü Sahin vardi (sanki arada ki fiyat ve aksesuar farki cok büyüktü de) millet Sahin alip Dogan görünümlü yapmak icin para harcardi :D Benimde ikinci aracim bir Kartal'di hem de SLX Peh peh peh.... :D

Frax, ben sana roket icin akbil, bir de daire alacagim :D Anladin sen :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj CuneytMalaş » 14 Eki 2010, 12:34

SLR 300 Raymond Weil Freelancer ın tıpkısı olmuş,çok benziyor ilk bakışta,ama çok güzel bir saat.
Kullanıcı avatarı
CuneytMalaş

Önceki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners