TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhabalar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhabalar

Mesaj Batucos » 11 Eki 2010, 21:11

Merhaba;

Adım Batu ve 13 yaşındayım. Küçüklüğümden beri bir saat merakım olmuştur. Nedense saatsiz kendimi çok düzensiz hissederdim. Tüm arkadaşlarım saati benden öğrenirdi, hatta hocalarım bile. Son bir yıldır bu merakı iyice geliştirdim. Markaları, makinaları, parçaları, horoloji bilimini öğrendim. Geçen ayda ilk "iyi" denebilecek saatimi aldım. Ne kadar yaşıma uygun olmasa da Tissot Le Locle saatim benim için çok önemli. İlk otomatik saatim bu yüzden manevi değeride var. İyi saatlerim arasında bir Kienzlede var bu saati bana dedem verdi, ona da Almanyadaki hocası vermiş. Hocasınada babası. Yani 100 yıldan yaşlı bir saat. Eski bir Omega saatimde var, bu muhtemelen Omega'nın ürettiği ilk quartz saatlerden biri. O da en az bir 30 yıl vardır diye düşünüyorum. Yakın zamandada almayı hedeflediğim saatlerde bir Seiko 5 ( Sayın Clk'daki modelden) ve bir Tissot Prc 200 chronograph.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Batucos

Re: Merhabalar

Mesaj Frax » 11 Eki 2010, 22:50

Hoşgeldin tekrar. Hayırlı olsun yeni saatin :) Erkenden bu kadar klasik saat düşkünü olma sonra benim gibi ortada kalırsın hiç bir saati beğenmezsin :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj yusufragip » 11 Eki 2010, 23:08

Hosgeldin Batu :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj mlm » 11 Eki 2010, 23:26

Foruma hoşgeldin Batu, ileriki yılların saat üstadlarından olursun bu hızla gidersen, başarılar diliyorum..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj herofb » 12 Eki 2010, 08:42

Merhaba,hoşgeldin batucos , sanırım bu arada senin yaşında benim telefon rehberli casio'm vardı :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Batucos » 12 Eki 2010, 22:07

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Forumda tekrar görüşmek üzere. Herkese iyi geceler.
Kullanıcı avatarı
Batucos

Mesaj pavese » 14 Eki 2010, 12:23

Hoşgeldin Batucos, okurken duygulandım ve gözlerim yaşardı, bunların böyle erken farkına varman ne kadar güzel... Umarım istediğin tüm saatlere kavuşursun. Kendine ömür boyu sürecek ve hiç bıkmayacağın bir merak ve uğraş edinmişsin. :thumbup: :champ:
Kullanıcı avatarı
pavese

Mesaj Batucos » 14 Eki 2010, 22:28

Çok sağolun pavese.
Kullanıcı avatarı
Batucos

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners