2 ay kadar 繹nce yeni bir saat alma karar覺 verdim ve uzun 繹m羹rl羹 otomatik mekanizmali bir saat almak 羹zere aray覺lara balad覺m. 襤nternet arat覺rmalar覺m sonucu 1500-2000 civar覺 Japon Domestic market bir Seiko saatin en uygun se癟im olaca覺n覺 d羹羹n羹yordum b羹t癟e bu civarlarda olduu i癟in. Ayr覺ca 8 y覺ld覺r Seiko'nun Chrono'lu Quartz bir modelini kullan覺yorum ve 癟ok sevdiim bir markayd覺.
Fotoraflar覺 incelerken de bu forumu fark edip 羹ye olma ihtiyac覺 hissettim. Forumda okuduklar覺m sonras覺 hem spor hem de gerekirse dress olarak kullanabileceimi d羹羹nd羹羹m i癟in diverlara younlamaya balad覺m. Longines hydro ve TAG aras覺nda se癟im yaparak b羹t癟enin 羹zerinde olmas覺na ramen model olarak 癟ok beendiim i癟in TAG Aquaracer de nihai karar覺 vermi oldum. Bundan sonraki ser羹ven nas覺l olur bilmiyorum fakat u an 30 ya覺nday覺m. TSF Special Edition Oris ile birlikte bu saati kullanmak, 40'ta rolex sub harici bir model almak gibi bir d羹羹ncem var bakal覺m hayat ne g繹sterecek. Belki Steinhart TSF temiz bulabilirsem onu da ilave etmek isterim. Ald覺覺m hi癟 bir saati satmak istemiyorum ve k羹癟羹k bir koleksiyonun yeterli olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum imdilik.

Saati Sal覺 g羹n羹 ald覺m ama bug羹n fotoraf 癟ekebilecek zaman bulabildim. Buyrun

Bu arada ucuz etin yahnisi misali garanti sertifikas覺 limited yaz覺yor. Saat ve saat'ten tedarik eden bir saat癟iden ald覺m piyasa fiyat覺na g繹re iyi bir indirim veriyordu. Fark sadece 2 y覺l olmas覺 m覺, yoksa kullan覺c覺 hatalar覺n覺 normal garanti kaps覺yor mu bilemiyorum bu konuyu netletirmeye 癟al覺覺yorum.

Pek olmad覺 ama g羹nd羹z lume fotograf覺 癟ekmeye 癟al覺t覺m birazda.