SeRxx yazdı:Batikanak, stoklu çalışıyoruz

Güzel günlerde kullanın hepsini

Teşekkür ederim
Yani yanlış bir anlam çıkmasın hani stoklu tutuyormuşum gibi

Sonuçta bunlar değer kaybetmeyen varlıklar. Her geçen gün değerleniyor. İleriye dönük yatırım gibi düşünülebilir. Şu anda sıfır bir 16610LV 50. Yıl üretiminin $25.000 olduğunu düşünürsek mantıksız bir yatırım olmuyor. Açıkçası Daytona SS imi de hiç takma şansım olmamıştı henüz ve 2016 çıkışlı olduğu ve son üretim çelik bezel Daytona olduğu için onuda kullanmayı düşünmüyorum. Ancak 1 adet daha alırsam kullanırım.
MertYe yazdı:Koleksiyona şapka çıkartıyorum. Gerçekten çok başarılı

Yalnız sadece Rolex almanızın özel bir sebebi var mıdır merak ettim açıkçası
Teşekkürler. Sen istedin diye çektim resimleri zaten alel acele oldu biraz. Kalitesiz çekim o yüzden kusura bakma.
Sadece Rolex konusuna gelince, ben kendime Rolex i çok yakıştırıyorum ve başka markaları beğenmiyorum (kendimde)
AP de taktım, Patek de taktım, evet hepsi çok özel ve güzel saatler ama ben tek bir markada yoğunlaşmanın daha güzel bir koleksiyon olucağını düşünüyorum. Yoksa 10 değişik marka saatin 1 er modelini para vererek almak benim için çok özel bir durum değil. Yenisini herkes alabiliyor bütçesine göre ama eskisine herkes kolay sahip olamıyor. Şu anda almak istediğim 2 modelden birisi Mark 2 Submariner (Kırmızı yazılı) ve 50. Yıl Yeşil Sub.
hozburun yazdı:Maşallah

Teşekkürler...

Clk yazdı:Batikanak

Hepsi birbirinden güzel
Yalniz Hulk ve BLNR icin beklentileri (fiyat artisi) karsilayabilecegi konusunda süphelerim var.
Maxi Dial ve yesil bezel ile piyasaya sürülen Submariner (Aka Frog) ara model oldugu icin fiyatlari inanilmaz artti ama Hulk ve BLNR standard SUB ve GMT'den renklerinden baska bir farklilik sunmuyor.
DeepSea D-Blue icin durum farkli olabilir (bunu zaman gösterecek) cünkü arkasinda inanilmaz bir Cameron reklami ve hikaye yatiyor.
Katılıyorum, ilk çıktıkları ünleri yok artık ama yinede şu an için bana bir zararları yok. Değerleri artmasada düşmeyecek orası kesin. Bu yüzden mecbur kalmadıkça elimden çıkarmayı düşünmüyorum. Sonuçta yarın birgün üretimi bittiğinde değeri artacaktır. Bugün Pepsi nin değerinin fırlamasının sebeplerinden biri artık üretilmeyecek olması. Kırmızı-Siyah Ceramic olayını bir hallederse Rolex aynı şekilde Coke Bezelde daha da değerlenir.