TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Bayan Modeli Hakkında Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Bayan Modeli Hakkında Yorum

Mesaj faraday0671 » 15 Eki 2010, 18:42

Tüm forum camiasına iyi akşamlar. Çalışmalarınızda başarılar.

Eşime Doğum hediyesi olarak Tissot un aşağıda modelini almak isityorum fakat şimdi kaliteli olsun yıllar boyu kullansın diye düşünürken şikayetvar.com da tissot ile ilgili kötü şikayetler okudum.Sizden sorum tissot bana yılar boyu arkadaşlık eder mi?Ve bu model hakkında düşündükleriniz?

Resim
Kullanıcı avatarı
faraday0671

Re: Merhabalar

Mesaj mlm » 15 Eki 2010, 22:16

Foruma hoşgeldiniz, Tissot kaliteli bir İsviçre markasıdır, saatinizi Türkiye'deki bir bayiden TR garantili bir şekilde aldığınız zaman sorun çıkacağını sanmıyorum, ki forumda Tissot'un otomatik ve pilli modellerini kullanan arkadaşlarımız var, bugüne kadar bir şikayetlerini duymadık. Üstadlar ve markanın forumdaki kullanıcıları da belki bu hususta fikirlerini belirtirler. Yukarıdaki modeli ben şahsen beğendim. Benim eşim de aşağı yukarı bu tarz sade saatlerden hoşlanıyor. Son karar tabiki sizin. İyi forumlar.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Frax » 15 Eki 2010, 22:39

Hoşgeldiniz.Yıllarca kullanır eşiniz kalite konusunda şüpheniz olmasın. Ayrıca çok şık saat.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 16 Eki 2010, 06:36

Bu tip markalar seri üretim yapan ve büyük kitlelere ulasan olusumlar. Mutlaka arada problemli olan mekanizmalari yada saatleri mevcuttur. Bugün hangi markaya bakarsaniz bakin sikayet eden bir kac kisi bulursunuz ancak bu sikayetler markayi bastan asagi kötülemek icin yeterli degildir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Tissot Bayan Modeli Hakkında Yorum

Mesaj faraday0671 » 16 Eki 2010, 12:38

Yorumlar için teşekkür ederim sevgili arkadaşlar haklısınız ama işte o kadar para vereceksin iyi olsun derken sonra içine sindirmeyecek bir arıza memnuniyetsizlik....

Umarım problem çıkarmaz almaya karar verdim.

İyi günler.
Kullanıcı avatarı
faraday0671

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners