Union'u aldigim saat saticisi ayni zamanda Frederique Constant, Tag Heuer, Montblanc, Fortis, Maurice Lacroix, Eterna gibi saat markalarini da satiyor.
Vitrinde gördügüm ve begendigim modelin aslinda Frederique Constant kullanan babalarin ogullari icin üretilmis bir saat oldugunu bilmiyordum. Saat saticisi ile yapmis oldugumuz konusma üzerine ortak düsüncemiz günümüzde yüksek kaliteli markalarinda modanin pesinde kosmak durumunda kaldigi ve 38 mm'lik capin bile artik demode olarak görüldügü yönünde oldu. Ben yine de bir gün saat endüstrisinin kücük caplara geri dönecegini düsünüyorum.
Dönelim konumuza. 1 sene kadar önce golf oynarken takmak icin aldigim TENO marka cirkin saati ne yalan söyleyeyim 1 kere bile takmadim

Kolda cok hafif ve konforlu olsa da dizayn beni saatten sogutmaya yetti. Alternatif arayislarimin sonucunda bu asagida ki saati buldum. Cocuk saatini!!!!!!!

Saat 38 mm capinda ve kola iyi oturan bir dizayna sahip. Agirlik yok denecek kadar az ve kullanim konforu yeterli. Saatin yüksekliginin bu konforu arttirmada ki payi büyük. Cok ince bir yapiya sahip olan saat uc kisimlarinda kivrimli olan luglar sayesinde kolu sararak tam oturmasina yardimci oluyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...