TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Saat Markalari ile Tanismaya Devam! Union Glashütte SA

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Saat Markalari ile Tanismaya Devam! Union Glashütte SA

Mesaj herofb » 18 Eki 2010, 10:54

güle güle kullan clk fakat bu yaz kuzuları bahçeye çıkarmak için sanırım çok daha büyük bir arsa gerekiyor :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 18 Eki 2010, 11:35

herojd11 yazdı:güle güle kullan clk fakat bu yaz kuzuları bahçeye çıkarmak için sanırım çok daha büyük bir arsa gerekiyor :)

:lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sosyalcan » 18 Eki 2010, 13:29

İnceleme çok güzel detaylar bile en ince ayrıntısına kadar verilmiş, eline sağlık yeni saatin hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 18 Eki 2010, 14:13

Tam tahmin ettigim gibi. Saatin 7 saatte ki sapmasi 0 saniye. 7 saatte 30 dakika sapan Blancpain yada Brequet kalitesinde ki saatcikleri duyunca saatlerim ile gururlanmamak elde degil :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj winterdrops » 18 Eki 2010, 14:19

Steinheart'in kalitesine bisey diyemem ama tip olarak bu saat ile kiyaslamam bile. Tabi bu benim zevkim. Bu saat hakikaten tam bana hitap eden bir saat. Mekanik bir saat alirsam sapmasi cok umurumda olmaz. Ben mekanik saati ruhu icin seviyorum. Satmaya karar verirsen bu saati ben almak istiyorum. Nolur ara beni:)
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj Clk » 18 Eki 2010, 14:24

burak1978 yazdı:CLK, harika bir saat.İyi günlerde kullan. Bunun yanına da tick atıyorum. Sırada diğer Almanlar var... :) Mühle???

Sirada 3 aday var ve bunlardan sadece 1 tanesi Alman. Stowa Marine... Digerleri Tudor Heritage (ama piyasada bulmak deveye hendek atlattirmaktan zor) ve Longines Legend Diver...

Winterdrops; satarsam senindir ;)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj winterdrops » 18 Eki 2010, 14:57

winterdrops yazdı:Steinheart'in kalitesine bisey diyemem ama tip olarak bu saat ile kiyaslamam bile. Tabi bu benim zevkim. Bu saat hakikaten tam bana hitap eden bir saat. Mekanik bir saat alirsam sapmasi cok umurumda olmaz. Ben mekanik saati ruhu icin seviyorum. Satmaya karar verirsen bu saati ben almak istiyorum. Nolur ara beni:)

Sabırsızlıkla bekleyeceğim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj ceo35 » 18 Eki 2010, 16:58

CLK bizi bilmediğimiz kaliteli saat markaları ile tanıştırdığınız için çok teşekkürler.Saat zevkiniz gerçekten mükemmel ,tebrikler.İyi günlerde kullanın.
Kullanıcı avatarı
ceo35

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: therapeute ve 312 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners