襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Herkese vaktini ay覺r覺p tahmin ettii i癟in teekk羹r ederim.
"Uzun zamand覺r akl覺mda olan bir saatti" derken Pliot Watch s覺n覺f覺nda bir saat almak uzun s羹redir akl覺mdayd覺 ve her zaman ileri bir tarihe at覺p durdum. Buna art覺k bir son demeliydim
Yakla覺k 5 6 ayd覺r da ciddi olarak d羹羹n羹rken yak覺n zamand覺r takip ettiim Alpina markas覺'nda karar k覺l覺p forumdan deerli b羹y羹羹m "oldsabre" den bu g羹zel Alpina'y覺 almak nasip oldu. Kendisine buradan tekrardan 癟ok teekk羹r edip, d羹nk羹 g羹zel sohbetimiz ve saat al覺veriimizin bana keyif verdiini belirtmek isterim.
襤lk 繹nce d羹nden bir kare ile a癟覺l覺a balayal覺m Bu arada Oris 65 efsane bir tasar覺m diyebilirim. Tissot sahibi de forumumuzdan deerli bir 羹yemiz, fakat forum ismini bilmediimden yazamad覺m, bal覺覺 g繹r羹nce kendini yazar ise sevinirim
imdi s覺ra saatimizde ;
Saatimiz Alpina Startimer serisinin u an 羹retimde olmayan modeli "Startimer Classic" modeli. Fotoraflar sabah 癟ekildii i癟in g羹ne 覺覺覺 fazla olabilir, kalite a癟覺s覺ndan kusuruma bakmay覺n.
Saat 44 mm'lik kasa 繹l癟羹s羹ne sahip olup lug to lug 繹l癟羹s羹 53 mm'dir. Kasa tasar覺m覺 olarak tabir-i caizse bilee "cuk" diye oturuyor Bug羹ne kadar 44 mm olarak kulland覺覺m en rahat saat. Neredeyse bilekte yok hissi veriyor.
Saatte san覺yorsam dana derisi kordon kullan覺lm覺. Deri 癟ok yumuak ve bilekte rahat bir konfor sal覺yor. Kordon klipsi ise ayn覺 ekilde rahat ve bilee batm覺yor.
Mekanizma olarak ETA bazl覺 AL-525 kullan覺lmakta. (28800/h , 26 jewels , 38 h power reserve)
Tepe bir 癟ok kiiye b羹y羹k gelebilir fakat ben bileimde saati bol takmay覺 sevmediimden saat aa覺 kaymad覺覺 i癟in bende bir rahats覺zl覺k tekil etmiyor.
imdi ise bilekte fotoraflara ge癟elim. G羹n i癟inde daha net fotoraflar ile kar覺n覺zda olaca覺m. Sabredip bu amat繹r incelemeyi okuduunuz i癟in tekrardan teekk羹r ederim.