TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Baran » 04 Nis 2016, 18:33

Araba fiyatlar覺 gercekten sacmalad覺.Burada 3.20i ED ye verdiim parayla Rusyada f80 M3 al覺n覺yor s覺f覺r.Submarinerim 羹st羹ne yemin olsun niyeti bozdum gidicem buralardan ahhaahhahah

Clk,Audi bence bahsettiin kadar k繹t羹 degil abi ruhsuz tamamda kalitesiz denemez.Subaru Levorg alacaz alacaz Can'a :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Clk » 04 Nis 2016, 19:43

Ben kalitesiz demedim zaten. O kadar sert plastik 繹zellikle A6 gibi bir aracta nede kullanilmis diye bir serzeniste bulundum. zellikle konsol 羹zerine daha modern'i piyasada yok zaten ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Baran » 04 Nis 2016, 19:50

襤癟 tasar覺m覺 cok kaliteli bir g繹r羹nt羹 veriyor heryer d羹me falan ama ben hala BMW lerin minimalist sportif i癟 tasar覺mlar覺n覺 daha cok begeniyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Mesaj Tgm » 05 Nis 2016, 10:02

Yeni C kasa coupe nin tasar覺m覺n覺 癟ok beeniyorum :champ: Ara癟 hakk覺nda tecr羹besi veya detayl覺 bilgisi olan var m覺? Baran, Clk :)

Resim
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Clk » 05 Nis 2016, 10:52

Ben (Belki de kamyon hacmine alistigimdan "GL") ic hacmini biraz k羹c羹k buldum. Arac bir 繹nce ki kasaya g繹re ic mekanda cok daha basarili malzemeler ve dizayn kullanmis. O konsola d羹d羹k gibi tepeden oturttuklari Ipad bozuntusu ekran olmasa m羹kemmel diyecegim ama degil :D

E Coupe'den tanidigimiz koltuklar bence yeterli destek ve konforu sunuyor. Tek begenmedigim kisim Tachometer dizayni oldu ki b繹yle sportif bir araca bu derece banal bir tachometrenin anlami olmamis.

Kalin "C" s羹tunundan ve arka kismin dizaynindan dolayi arkanda ne oldugunu ne kadar mesafe kaldigini sadece tahmin edebiliyorsun :lol: Genel Mercedes s羹r羹s konforuna sahip olsa da bir 繹nce ki kasaya g繹re direksiyon tepkileri cok daha sportif.

Kisacasi ben begendim. 6 Serisinden sonra belki C63S Cabrio d羹s羹nebilirim.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Baran » 05 Nis 2016, 11:18

Clk,6 serisinden sonra b羹y羹k hayal k覺r覺kl覺覺 olur bence alman gereken arac M6.

Yeni C kasa kullanma ans覺m olmad覺 ama gidip inceledim Kolumanda.Hatlar覺 yumurta gibi i癟i klasik s羹sl羹 p羹sl羹 Mercedes ama 繹n konsolda ve kap覺 i癟lerinde kullan覺lan malzeme ve montaj kalitesi bence hala yeni nesil orta segment Mercedesler ayar覺nda.Kullan覺m覺ndada acayip bir sportiflik beklemiyorum.W204 nesli daha kasl覺 ve sert hatlara sahipken yen覺 nesil C leri yuvarlaya yuvarlaya topa cevirdiler.Tabi dizayn konusundaki d羹羹ncelerim ahs覺ma aittir,zevkler begeniler deikendir haliyle ay覺l覺p bay覺lanlar begenenlerde olacakt覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Mesaj Tgm » 05 Nis 2016, 11:59

c180 amg Coupe liste fiyat覺 186k g繹z羹k羹yor. D羹n konutuumuz gibi premium markalar覺n k羹癟羹k modelleri (mesela A1) bile 110-115k fiyatlarda olunca 186k 癟ok gelmedi a癟覺k癟as覺. Bu arac覺 takipte olaca覺m. Bir de u tasar覺m覺na denk geldim. grafik tasar覺m olarak kalm覺 herhalde

Resim
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Cct » 05 Nis 2016, 12:00

Bekar olsam direkt bunlara bakard覺m ben. Hem daha 癟ok param olurdu :lol: :lol: :lol:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners