Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ceo35 » 18 Eki 2010, 11:20
Helyum vanası ne işe yarıyor ?
-

ceo35
-
mavisakal86 » 19 Eki 2010, 19:01
Sub mariner in yesil cercevesine vurulmustum, aslinda kronometreli ve komlike saatleri seviyorum ama buda gercekten cok sik bir saat.. Sea dweller de guzel ama genisliyi fazla oldugu icin sub mariner kadar iyi durmaz bileyimde....
Son olarak kararimi chopard dan yana kullandim ve bugun gidip 1000miliga gmt siyah kadran aldim... En kisa zamanda tanitim bolumune resimlerini eklicem... Ama Sub mariner da hala kafamda, bidahaki saatim o olacak hayirlisiyla... Yardimlariniz ve yorumlariniz icin cok tesekkurler...
-

mavisakal86
-
Clk » 19 Eki 2010, 19:41
Nur topu gibi bir Chopard'imiz oldu

Güle güle iyi günlerde kullan...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
mavisakal86 » 19 Eki 2010, 20:34
Cok tesekkurler... Evet bond gecen seferde konusmustuk ve hepimizin fikri olumluydu, zaten gordumden beri aklimdan cikmiyodu...
Hemen fotoraflarini cekmeye basliyorum...
Fotoraflari eklemeyi beceremedim biturlu... Buralarda gec oldu vakit bari yarin urasim bunla....
-

mavisakal86
-
mlm » 20 Eki 2010, 15:06
Mavisakal, hayırlı olsun, güle güle kullan, fotoğrafları merakla bekliyoruz.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 118 misafir