TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj eraslani » 18 Nis 2016, 18:35

Resim
Halk arabas覺,biz mutluyuz imdilik:)

SM-G930F cihaz覺mdan g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj platinum » 18 Nis 2016, 22:25

Yeni irket arabam ve s覺n覺rs覺z bedava mazot.

Ne diyeyim; patronum saolsun, irketim varolsun.

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

Ya: 42
Kay覺t: 04 Haz 2015, 09:15

Mesaj rtalhaustun » 18 Nis 2016, 22:34

platinum yazd覺:Yeni irket arabam ve s覺n覺rs覺z bedava mazot.

Resim

Resim

Hay覺rl覺 olsun.. Ruhu olan bir klasik. :thumbup: S覺n覺rs覺z mazot da her erkein hayali.
in love w/ Cartier
Kullan覺c覺 avatar覺
rtalhaustun

Kay覺t: 22 Oca 2016, 02:07

Mesaj platinum » 18 Nis 2016, 22:51

rtalhaustun yazd覺:
Hay覺rl覺 olsun.. Ruhu olan bir klasik. :thumbup: S覺n覺rs覺z mazot da her erkein hayali.

Teekk羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

Ya: 42
Kay覺t: 04 Haz 2015, 09:15

Mesaj Bg17 » 19 Nis 2016, 03:14

platinum yazd覺:Yeni irket arabam ve s覺n覺rs覺z bedava mazot.

Resim

Resim

Sanirim ford ranger, ben iki gun kullandim, oynamasi acayip keyifli bir arac. Dag bayir her yere vurulur. Gule gule kullan.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj miklaaa » 19 Nis 2016, 04:34

Baran yazd覺:Her BMW kullan覺n benim gibi katil deil :) Sakin kullan覺mdada keyif veren otomobiller Bemeveler 4.18 de gayet guzel ama zevk meselesi ben 5 serisi GT 3 serisi GT yi X6 n覺n binek versiyonu olarak g繹rd羹羹mden tasar覺mlar覺 bana kambur geliyor..

Forumda hangi konuya bakarsam bakay覺m sizin gazlama hikayelerinizle kar覺la覺yorum (yanl覺 anlamay覺n keyifle okuyorum) ama ona ramen sakin kullan覺mda 7.7 arabay覺 zorlad覺覺mda ise 9-10 litre yak覺yor demisiniz bir mesaj覺n覺zda oraya biraz kafam tak覺ld覺 sormak istedim arabalar覺m覺z ayn覺 s羹r羹 tarz覺m覺 ortalamaya vurmak gerekirse ben 60% sport+ ya da Dsc off 40% eco pro da s羹rmeme ramen d羹n 癟ektiim fotorafta 500 km ortalamam 13L/100km di ki uana kadar 12.5Lden az depo ortalamam olmad覺(2015 ocak trafie 癟覺k覺l覺 uan 23k kmde)ondan sonraki 30km ortalamam 15.9 litre ama onu saym覺yorum k覺sa mesafe sonu癟ta full gazlamadan kaynakl覺 abart覺 bir rakam. Acaba benim arabada m覺 problem var yoksa bende mi problem var d覺ar覺dan g繹ren biri m3 s羹r羹yorum zanneder alt taraf覺 1.6 170hp

Bu arada bende Erenk繹yde oturuyorum elbet denk gelmiizdir yolda :)

ResimResim
Kullan覺c覺 avatar覺
miklaaa

Kay覺t: 20 Ara 2015, 00:08

Mesaj Baran » 19 Nis 2016, 06:39

Erenk繹yde nerdesiniz bilmiyorum ama g繹rmemem imkans覺z,ben Garantinin sokag覺nday覺m Beymen覺n kar覺 sokag覺 serafettin sokak.Ben arac覺 ald覺m ilk g羹n 25lt faland覺 zaman i癟inde onu 9lt lere kadar d羹羹rd羹m daha dorusu kendisi d羹t羹 cunku ekonomi yapmad覺m o d繹nem.Hatta eco pro modunu sevmediim i癟in iptal ettirdim benim cocuk startta direkt comfort modda bal覺yor start stop kapal覺 halde,istersen eco pro ya al覺yorum.Forumlarda 6lt yakt覺ranlar g繹r羹nce inanmad覺m sehiri癟i olduguna ve denemeye karar verdim.Arac覺m 10.000km de,kullan覺m覺m %70 sehiri癟i %30 sahilyolundan tuzlaya git-gel seklindeydi 1.5 ayda 9lt den 7.5lt ye d羹羹rd羹m.Bu bahsettiim rakam anl覺k yada s覺f覺rlamadan itibaren olan deil en genel ortalamad覺r.Forumdan en son Mert g繹rd羹 yuh daha nolsun dizelmi bu dedi :) Og羹n bostanc覺 sahilden sabanc覺 羹niversitesine gittik geldik full tapagaz d繹nd羹羹m羹zde 7.6 g繹r羹n羹yodu iner bika癟 gune 7.5 a amaaaaa bu iin sehiri癟i dibi 7.5 buna em覺n olun 6.5 diyenler birtaraf覺ndan sall覺yor.

Otomatik arabay覺 kullanmay覺 bilen 繹zellikle dedemizin 4 ileri 200E Mercedesi deilde teknoloj覺k yen覺 nesil araclardansa D羹z vitesten daha az yakt覺rmak mumkun.Otomatik d羹z vites gibi ayag覺n覺z覺 gazdan cekince kompres繹re binmez akar gider ya gibi,d羹z viteste ayag覺n覺z覺 gazdan cekseniz akmaz y覺覺l覺r boa atsan覺z yak覺t yakmaya devam edersiniz.Benim gazlama hikayelerime gelirsekte benim 繹ncelikle hobim merak覺m zaten kucuk yatan beri otomobiller oldugu Diecast Kol saati bunlar yan kollar oldugu i癟in agz覺m覺 tutam覺yorum bir muhabbet d繹n羹yor hakl覺s覺n覺z :) Son olarak at the end sizin arac覺 nas覺l kulland覺g覺n覺z覺 bilmiyorum ama sorun olmas覺 muhtemel.Ben o kadar yakan i ED ye denk gelmedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj miklaaa » 19 Nis 2016, 12:28

Galiba arabay覺 k覺sa mesafelerde kullanman覺nda etkisi var 30% sahil yolu bile ortalamay覺 baya d羹羹r羹r gibi geliyor 癟羹nk羹 arabaya uzun yolda 癟ok rahat 6L yakt覺rmak m羹mk羹n ama ben 95% ehir i癟inde trafikte erenk繹y kay覺da覺 aras覺 ya da cadde ortalama h覺z覺m 22 km. Az yaks覺n derdinde deilim sonu癟ta atik kullan覺yorum gazlamasam bile en basitinden 覺覺klardan kalkarken bile y羹klenirim gaza dayanam覺yorum yava gitmeye ayda en az 3 bazen 4 depo al覺yorum. 1 hafta deneyim full eco pro sakin kullanmay覺 bakal覺m sizin 7.7 ise ben 8.5 - 9 a d羹sem bir problem yok diyebiliriz. 襤lk bak覺mdan sonra d羹er diyorlard覺 23k kmde 2 bak覺ma girdi ama deime yok:). Teekk羹r ediyorum cevab覺n覺z i癟in.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
miklaaa

Kay覺t: 20 Ara 2015, 00:08

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners