TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Mesaj Cct » 29 Nis 2016, 16:26

Yamuldum burda ya :( :lol:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Laz5353 » 29 Nis 2016, 16:35

Baran yazdı:Kerem abi daha o kadar alkolik olmadım :) Ama şimdi söyleyince canım cekti 1 tek ahahah

Cct ; Yağ gibi aktı gecti valla üstünede baklava iteledik :) Artık hergun burdayım

Sent from my iPhone using Tapatalk

kardeşim her zaman bekliyorum ne zaman istersen gel muhabbet kokoreç ve tatlı çok iyi gitti en yakın zamandada çakıla gidelim aklıma soktun kafamın içinde kebaplar ciğerler birbirini kovalıyor :D
Kullanıcı avatarı
Laz5353

Mesaj Bond » 29 Nis 2016, 16:39

afl yazdı:
Baran yazdı:Resim

Fatih sagolsun kokorecle midemi bayram ettirdi ateş ediyor kokorec :)

Baran öyle alıştırmışsın ki beyazı görünce rakı sandım, adam delirdi öğlen başladı artık dedim kendi kendime [emoji38]
Afiyet olsun. :champ:

Abi böyle düşündüğünü bilsem dün öğlen yüklerdim fotoyu :D

Resim

Baran afiyetler :champ: Laz[emoji106]
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 29 Nis 2016, 16:43

Baran yazdı:Resim

Fatih sagolsun kokorecle midemi bayram ettirdi ateş ediyor kokorec :)

Su fotografin üzerine tüm arkadasligimiz bitmistir :cry: :cry: :cry: Can'in dedigi gibi nasil gecti bogazindan :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj kiwi21 » 29 Nis 2016, 17:00

Herkese afiyet olsun. :champ:

Baran, geçen gün de gördüm bilmiyorum siz mi paylaşmıştınız. Kokoreçli pilav :roll: Kokoreç, hatta her türlü sakatat aşığı olarak ilk kez burada gördüm diyebilirim. Görüntü olarak çok şey kaçırdığımı farkettim, tat olarak da öyle mi acaba? :shock:

İzmir'de yenilecek bir yer var mı ki?
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj abice » 29 Nis 2016, 17:15

Halka ızgara kokoreç candır. Birkaç yerde yemiştim ama yediğim en başarılısı Buyaka'nın ordaki Sarıhan'daydı.:super: Kıvanç ben de sizin oranın söğüş olayını merak ediyorum sosyal medyada falan denk geldim kaç kere güzel görünüyor baya. Ben de söğüş için istanbul adresi sorim varsa bilen güzel bir yer tavsiyede bulursa deneriz. :champ:

Kullanıcı avatarı
abice

Mesaj TSayiR » 29 Nis 2016, 17:28

kiwi21 yazdı:Herkese afiyet olsun. :champ:

Baran, geçen gün de gördüm bilmiyorum siz mi paylaşmıştınız. Kokoreçli pilav :roll: Kokoreç, hatta her türlü sakatat aşığı olarak ilk kez burada gördüm diyebilirim. Görüntü olarak çok şey kaçırdığımı farkettim, tat olarak da öyle mi acaba? :shock:

İzmir'de yenilecek bir yer var mı ki?

kiwi21 kardeşim, Pilavüstü kokoreç'i bilmem ama Söğüş,kokoreç,döner,balıkekmek,nohutlu-tavuklu-ciğerli pilav, kebap,çiğköfte,tatlı vs vs.. envai çeşitin olduğu yer Çankaya'dan ikiçeşmeliğe giden Tarihi Agora'nın karşısıdır :thumbup: :thumbup: birtane bile lüx dükkanın olmadığı hepside salaş esnaf dükkanları.. en sevdiğim yönü de bu; asla kasıntı bir yer yok.. nöbetimin olmadığı günlerde canım sövüş mü istedi giderim üzerine de çakarım bir nohutlu pilav.. :) :thumbup: tatlı mı da yerim, kemeraltına inerim oranın tarihi havasını içime çekerim kızlarağasında herzaman gittiğim mekanda da içerim dibek kahvemi.. miiiiisssss.. :thumbup: benden mutlusu olmaz :champ: :champ:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj Baran » 29 Nis 2016, 17:31

Ben bikere yeşilkoyde yemiştim pilav üstü inanılmazdı seneler sonra Fatihinde aklına soktum pilav üstü köz kokorec inanılmazdı valla dukkanı yiyecektimde Fatih yapma abi etme abi akşam musteriler gelecek diyince bu seferlik 2 porsiyonla sınırladım kendimi :) Sagol Fatih superdi artık hep ordayım yedin naneyi ahahah Cakıla gideriz pazartesi salı falan benımde canım cekti anlatınca ciğer cakıl special gömeriz geleni gideni.

Clk valla abi o anda aklıma TSF miş dededen kalma saatmiş gelmedi ağabey gömdüm :)

Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: onur226, ylmaz94 ve 96 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners