Yaln覺z 羹z羹lsem mi sevinsem mi bilemedim Rolexten baka saat takmaz oldum. Ger癟i Hublot gitmeden de s羹rekli onu tak覺yordum ama Rolexe bu kadar tutulaca覺m覺 d羹羹nm羹yordum

MertYe yazd覺:Harbi iyiymi bi bakt覺m 繹yle h覺zl覺ca olmu yan覺. Tam benlik:D
Yaln覺z 羹z羹lsem mi sevinsem mi bilemedim Rolexten baka saat takmaz oldum. Ger癟i Hublot gitmeden de s羹rekli onu tak覺yordum ama Rolexe bu kadar tutulaca覺m覺 d羹羹nm羹yordum
Clk yazd覺:MertYe yazd覺:Harbi iyiymi bi bakt覺m 繹yle h覺zl覺ca olmu yan覺. Tam benlik:D
Mert, aklin yolu birdir. nce baska markalari seversin sonra bir Rolex'in olur asik olursun. Bir g羹n o Rolex sana yetmez daha iyi bir marka ile degistirirsin ama aklinda hep "O" vardir. Icten ice aglarsin. C羹nk羹 yeni saatin daha pahalidir, s羹ksesi daha fazladir ama sana "O" rahatligi ve "O" g羹veni vermez. Sonra uyanir c繹z羹m yolunu bulursun, cocuguna birakmak icin Patek alirsin. Patek'i bizim oglana birakacagim cok yipranmasin diye bahane uydurup kendine yine bir Rolex alirsin![]()
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 290 misafir
|