kethuda57 yazd覺:Tuncay bence manilin hesab覺nda hata yok. bence de a覺r覺 tepki vermisin 羹slubun ho olmam覺. Az 癟ok muhabbetimiz var seninle samimiyetimize dayanarak ben de belirtmek istedim.
Eer bir insan i癟in rolex takmak 癟ok b羹y羹k bir hayalse herg羹n kenara 3 dolar at覺p manilin belirttii gibi rolex sahibi olabilir. Ama bunu yapabilmek i癟in b羹y羹k bir tutku ve sab覺r olmas覺 laz覺m. Bug羹n 20 ya覺nda sigara i癟en bir gen癟 karar al覺p sigaray覺 b覺rak覺rsa herg羹n kenara 3 dolar atarsa 35 ya覺nda rolex sahibi olabilir. 襤nsan da yeterki tutku olsun gerisi gelir zaten...
Manilin verdii 繹rnek rolex tutkusu olan bir insanlar i癟in kabul edilebilir bir 繹rnek.
Benim i癟in rolexin 癟ok b羹y羹k bir anlam覺 yok ama forumda orta gelire sahip olup bir g羹n rolexe sahip olma hayalleri kuran dolu insan olduuna eminim. Benim rolex tutkum olmamas覺 rolex seven bir insana sayg覺 duymamam覺 gerektirmez.
Sonu癟 olarak hesaplama yaparken denkleme tutku fakt繹r羹n羹 de eklemek laz覺m.
Ibrahim kardeim 繹ncelikle uyardigin i癟in teekk羹r ederim.
Benim yazdiklarimi tekrardan okuyup bir bakalim, ben hickimsenin yaptigi hesaba yanlis ya da hatali demismiyim yoksa bilakis:
"Buras覺 forumsa ve fikirler konuulacaksa ben fikrimi belirttim. yani Matematiksel olarak evet ama ger癟ek hayatta Hay覺r.. kimse i癟tii sigaray覺 b覺rakarak alkolu b覺rakarak 癟oluunun 癟ocugunun r覺zk覺ndan kesipde L羹x saat alamaz.. bu kadar basit.. "
Matematiksel olarak desteklemisim. Evet demiim. Dogru mudur?
Herkes maddi durumuna g繹re hareket eder ve alir benim anlatmak istedigim daha dogrusu inanmadigim sey gunumuzde 3 3 5 5 biriktirerek l羹x olan hicbirseyin alinamayacagi bu rolex de olabilir Bebek'te bir ev de olabilir bir Camaro da olabilir zaten alintiladigim c羹mle herseyi anlatiyor. L羹tfen sadece bu paragrafi bir daha okumani isterim. "Matematiksel olarak evet ama realiteye gelince yetmez"