TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Style Editor

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Style Editor

Mesaj FirstClass » 26 May 2016, 11:48

Bu soru için en uygun bu konu var sanırım. Benim şöyle bir sıkıntım var ve sizlere danışmak istiyorum:

Smokin ya da siyah takımla (siyah ince kravat/beyaz gömlek/siyah parlak oxford) sizce nato kayış + diver kombinasyonu kullanılabilir mi? Bir kaç gün içerisinde bir etkinliğe katılacağım. Muhtemelen smokinden ziyade simsiyah bir takımla gideceğim. Bond kayış+siyah kadran siyah bezelli 43mm victorinox maverick diver kombinasyonu sizce olur mu? Hatta genel olarak nato kayışla takım elbise giyilmesi hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba?

Şimdi bond giydiğinde bu iş gayet güzel oluyor ama hangimiz bir bonduz? :D Ustalardan yardım bekliyorum.

Resim
Kullanıcı avatarı
FirstClass

Mesaj mlm » 26 May 2016, 13:01

Siyah bir diver'a Bond nato kadar yakışanı yok bence. Saat şu sanırım;

Resim

Ben olsam yukarıdaki silikon kayıştansa Bond natoyu tercih ederdim.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Tgm » 26 May 2016, 13:04

khef yazdı:Tüm stillere :champ:
Resim

khef kayışı çok beğendim :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj khef » 26 May 2016, 14:46

Tgm yazdı:
khef yazdı:Tüm stillere :champ:
Resim

khef kayışı çok beğendim :champ:

Tgm :champ:
Açıkcası saati görene kadar kayışını kesin değiştiririm diyordum ama beklediğimden cok daha kaliteli çıktı. Kelebek tokası biraz rahatsız sadece. Komandirskie benim mavi seikodan daha başarılı military kayış konusunda. :geek:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj Oktdmrglu » 26 May 2016, 20:37

FirstClass yazdı:Bu soru için en uygun bu konu var sanırım. Benim şöyle bir sıkıntım var ve sizlere danışmak istiyorum:

Smokin ya da siyah takımla (siyah ince kravat/beyaz gömlek/siyah parlak oxford) sizce nato kayış + diver kombinasyonu kullanılabilir mi? Bir kaç gün içerisinde bir etkinliğe katılacağım. Muhtemelen smokinden ziyade simsiyah bir takımla gideceğim. Bond kayış+siyah kadran siyah bezelli 43mm victorinox maverick diver kombinasyonu sizce olur mu? Hatta genel olarak nato kayışla takım elbise giyilmesi hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba?

Şimdi bond giydiğinde bu iş gayet güzel oluyor ama hangimiz bir bonduz? :D Ustalardan yardım bekliyorum.

Resim

Usta değilim ama naçizane fikrim nato kayış ile takım elbisenin güzel bir kombin oluşturmadığı yönünde. Kaliteli bir deri kayış düşünüldüğünde hemde. Bence olay Bond erkeği olmakla alakalı değil, filmi izlerken de şık bulmamıştım.
Amor Fati
Kullanıcı avatarı
Oktdmrglu

Mesaj rtalhaustun » 26 May 2016, 22:35

FirstClass yazdı:Bu soru için en uygun bu konu var sanırım. Benim şöyle bir sıkıntım var ve sizlere danışmak istiyorum:

Resim

NATO kayış sırıtmaz belki ama şık görüneceğini düşünmüyorum, tabi kayış siyah veya bond kayış ise. Siyah seramik, çelik veya deri daha uygun takım elbise için. Smokin ile mat deri daha uygun olacaktır.
in love w/ Cartier
Kullanıcı avatarı
rtalhaustun

Mesaj Archimed » 27 May 2016, 13:34

Nato kayış bence de sadece sportif ve rahat ortamda şık duruyor. Bence metal bilezikli bir diver hem simokin/takım elbise hem de spor kıyafetle daha uyumlu olur.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj raven » 27 May 2016, 14:04

Hayırlı cumalar :thumbup:
Resim
Resim
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners