Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
navaho » 28 Eki 2010, 16:42
teşekkürler pavese
-

navaho
-
sosyalcan » 28 Eki 2010, 21:04
Ben diğer arkadaşların görüşüne saygı duyarım ama Seiko ve Citizen alınacaksa Japan yazmalı. Bende bir Citizen diver var onda yazıyor. Quartz chrono Seiko var. O sanırım Çin montajı , belki geçmişten kalma alışkanlık bu gün Seiko,Citizen ve Casio da Made in Japan ibaresi bulmak imkansız halbuki bu saatleri ünlendiren efsane yapan Japon menşei ve çocukluğumuzda Japon efsaneleriyle büyüdük. Belki kalite aynı ama ben yatttığı Piskolojik etkiden bahsediyorum.
-

sosyalcan
-
pavese » 30 Eki 2010, 23:40
Japonya'da üretmeye devam etselerdi, özellikle Seiko 5 ve Sports Diver modellerinin fiyatını böyle uygun tutamazlardı muhtemelen. Malum işçilik, vergi vb. koşullardaki farklılıklardan.
-

pavese
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 122 misafir