TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhabalar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhabalar

Mesaj kuntik17 » 01 Haz 2016, 15:07

Merhabalar arkadaşlar.

30 yaşındayım ve bir ay öncesine kadar hiç saat merakım yokken bir arkadaşımın Panerai saatini inceledim ve kısa sürede bu işe merak sardım. Bugüne kadar Armani, Diesel gibi saatler kullanıyordum ama geçen gün kendime bir Longines Hydroconquest alarak otomatik saat piyasasına adım attım. Daha 1 ay geçmiş olmasına ve sıfır almış olmama rağmen daha üst bir saate geçmek için gün sayıyorum.

Halkla ilişkilerle uğraşıyorum, bunun dışında Bulut Bazen adında bir müzik grubum var, spotify, youtube gibi sitelerde albümümüzün şarkıları mevcut.
Kullanıcı avatarı
kuntik17

Re: Merhabalar

Mesaj Khan » 01 Haz 2016, 17:58

kuntik17 yazdı:Merhabalar arkadaşlar.

30 yaşındayım ve bir ay öncesine kadar hiç saat merakım yokken bir arkadaşımın Panerai saatini inceledim ve kısa sürede bu işe merak sardım. Bugüne kadar Armani, Diesel gibi saatler kullanıyordum ama geçen gün kendime bir Longines Hydroconquest alarak otomatik saat piyasasına adım attım. Daha 1 ay geçmiş olmasına ve sıfır almış olmama rağmen daha üst bir saate geçmek için gün sayıyorum.

Halkla ilişkilerle uğraşıyorum, bunun dışında Bulut Bazen adında bir müzik grubum var, spotify, youtube gibi sitelerde albümümüzün şarkıları mevcut.

Yaay! ünlü saatçi :) çok memnun oldum kendi adıma hocam, sizi aramızda görmek güzel, ilk aldığınız saatte oldukça güzel bir klasik, sormak istediğiniz bir konu olursa danışma başlığı altında sormaktan çekinmeyin.

Hoşgeldiniz. :)
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Re: Merhabalar

Mesaj Oblomov » 02 Haz 2016, 00:26

Merhabalar efendim..hoşgelmişsiniz.. longines ile guzel bir baslangic yapmissiniz.. ☺☺
Kullanıcı avatarı
Oblomov

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners