mlm yazd覺:Nethiustr [emoji106]
Meleme reyis

mlm yazd覺:Nethiustr [emoji106]
hakanefe yazd覺:Mayo saat uyumu onemli
hakanefe yazd覺:@alt覺k覺rkbe [emoji6]
Archimed yazd覺:hakanefe yazd覺:@alt覺k覺rkbe [emoji6]
Bir s羹re 繹nce bir bal覺k a癟覺p Tudor Black Bay Blue ile Tag Heuer Aquaracer 300 aras覺nda muallakta kald覺覺m覺 yazm覺 ve g繹r羹lerinizi sormutum. Her iki saatin de birbirlerine g繹re farkl覺 avantaj ve dezavantajlar覺 var, bu da beni karars覺z b覺rakm覺t覺. Hakan Bey'in resimleri beni Tudor'a y繹nlendiriyor [emoji106]
hakanefe yazd覺:Archimed yazd覺:hakanefe yazd覺:@alt覺k覺rkbe [emoji6]
Bir s羹re 繹nce bir bal覺k a癟覺p Tudor Black Bay Blue ile Tag Heuer Aquaracer 300 aras覺nda muallakta kald覺覺m覺 yazm覺 ve g繹r羹lerinizi sormutum. Her iki saatin de birbirlerine g繹re farkl覺 avantaj ve dezavantajlar覺 var, bu da beni karars覺z b覺rakm覺t覺. Hakan Bey'in resimleri beni Tudor'a y繹nlendiriyor [emoji106]
Hatirladim o basligi, baya eglenmistim ve birilerine cok guzel haddini bildirmistim. Sonrasinda birsuru tebrik mesaji almistim [emoji2] [emoji2]
Bu resim de benden sana gelsin o zaman..
taskin yazd覺:hakikaten bilezikle ayr覺 bir tatl覺hakanefe yazd覺:Archimed yazd覺:hakanefe yazd覺:@alt覺k覺rkbe [emoji6]
Hatirladim o basligi, baya eglenmistim ve birilerine cok guzel haddini bildirmistim. Sonrasinda birsuru tebrik mesaji almistim [emoji2] [emoji2]
Bu resim de benden sana gelsin o zaman..
D繹n TSF Bug羹n Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: eskiserkan ve 102 misafir
|