Saati akam 20:00 gibi kolumdan 癟覺kar覺yorum dabah 4.30-5 gibi durmu oluyor. Rezerve s羹resi biraz kusa geldi bana. Mes3la orient kullan覺rken saati kolumdan 癟覺kard覺覺mda ertesi g羹n akama kadar 癟al覺maya devam ederdi.
Prs516 lar覺n s羹resi bu kadar azm覺?
thekinger yazd覺:Saati akam 20:00 gibi kolumdan 癟覺kar覺yorum dabah 4.30-5 gibi durmu oluyor. Rezerve s羹resi biraz kusa geldi bana. Mes3la orient kullan覺rken saati kolumdan 癟覺kard覺覺mda ertesi g羹n akama kadar 癟al覺maya devam ederdi.
Prs516 lar覺n s羹resi bu kadar azm覺?
thekinger yazd覺:Bende bir problem olduunu d羹羹n羹yorum a癟覺k癟as覺 bu s羹reler 癟ok az.
Yapabileceim baka bir ey yok san覺r覺m. sabah 7 den akam 7-8 e kadar kolumda hareket halinde. yeterli hareketi salam覺 oluyorum.
Ald覺覺m yerle bir g繹r羹me yapay覺m. Kendileri tespit etsinler deiim yaparlar belki.
thekinger yazd覺:Saati ilk 2 g羹n yeteri kadar takmad覺m san覺r覺m yada kutusundan yeni 癟覺kt覺覺 i癟in mekanizma yeteri kadar arj olmad覺.
imdi sorun yok 2 g羹nd羹r test ediyorum. Sabah kalkt覺覺mda 癟al覺覺r vaziyette oluyor.
Yaln覺z bir sorum var.
Saatteki g羹n ayar覺n覺 yaparken 繹rnein mon var (monday) hemen ar覺ndan da ba覺nda k覺rm覺z覺 bir rakam ve mon var. Haftan覺n t羹m g羹nleri 2 er tane ve ikincilerinin ba覺nda k覺rm覺z覺 rakam yaz覺yor.
Bunun anlam覺 nedir?
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kogan, Majestic-12 [Bot], onurkoseoglu ve 301 misafir
|