TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Severler Merhaba

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Severler Merhaba

Mesaj oldsabre » 04 Kas 2010, 01:11

Saat severler merhaba.
Adım İbrahim Zafer SOĞANCIOĞLU, 43 yaşındayım ve bankacıyım.
Daha 7 yaşında başlayan tutkum hala devam ediyor.
Hatta bu başlangıç içinde hüzünlü bir anıyı da taşıyor.
Babamın Vialux marka kurmalı ve alarmlı bir saati vardı..saatine itina gösterirdi..akşamları eve geldiğinde çıkartır ve salonda büfenin üzerine koyardı..yine bir gün eve geldi ve saatini çıkarıp yerine bıraktı..sonra odadan çıktı..ama ben o saate okadar meraklıydımki kendime engel olamadım ve bir sandelyenin üzerine çıkıp saati almaya çalıştım. ama ulaşamıyordum..elime kalem gibi bir şey aldım ve saati kendimi çekmeye çalıştım..tabiki beklenmedik bir son ! saat taş zemine düştü ve paramparça oldu..tabiki sonrasını tahmin edebilirsiniz ! bu anım beni çok etkilemiştir..tam 30 yıl sonra aynı saati bir internet sitesinde açık artırmada gördüm ve hemen satın aldım..ardından saati sirkecide TevfikAydın da bakımını ve temizliğini yaptırdım..tabiki bu artık benim sonuna neden olduğum babamın o güzel saatiydi..güzel bir paket ile babama hediye ettim.. babam "..kerata..o saati beton zemine düşürmeseydin şimdi belkide sana yadigar kalacaktı...madem böyle oldu o zaman bu saat sana yadigar olsun " dedi ve saati bana geri verdi...
İşte böyle sayın saat severler...saat benim için bir tutku..geçmişim ve geleceğimdir..
Pilli saatleren uzak dururum..kendi çapımda bir kolleksiyonum var..birgün onlardan da bahsederim umarım.
En büyük hayalim günün birinde emekli olursam sadece saat görebileceğim, konuşabileceğim ve mekanizma sesini duyabileceğim bir mekan açmaktır...
Saygılarımla
"oldsabre" ZS
.
Kullanıcı avatarı
oldsabre

Re: Saat Severler Merhaba

Mesaj Clk » 04 Kas 2010, 02:05

Aramiza hosgeldiniz Zafer Bey. Hikayeniz gercekten etkileyici. Bu üzücü olay belkide saat dünyasinin kapilarini acan yegane neden olmustur. Yillar sonra babanizin gönlünü almak icin de güzel bir bahane ...

Iyi forumlar dilerim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Archezia » 04 Kas 2010, 02:58

Foruma hoşgeldiniz. Satışa sunduğunuz saatten güzel bir koleksiyona sahip olduğunuz hissediliyor zaten. Anınız da yaşadığınız anda üzücüydü belki ama devamı çok güzel gelişmiş ve güzel bir anıya dönüşmüş. Koleksiyonunuzun fotoğraflarını merakla bekliyorum... Tekrar hoşgeldiniz...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj mlm » 04 Kas 2010, 09:09

İbrahim Zafer Bey merhaba, aramıza hoşgeldiniz.. Umarım hayaliniz gerçek olur, bizler de mekanınıza kahve içmeye gelir, sohbet ederiz. Koleksiyonunuzla ilgili paylaşımlarınızı da merakla bekliyoruz. Görüşmek üzere..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Frax » 04 Kas 2010, 10:40

Foruma hoşgeldiniz İbrahim Zafer bey.

Diğer saatlerinizi de görmeyi isteriz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Wwtr » 04 Kas 2010, 13:11

Sizleri aramızda görmekten mutlu olduk İbrahim Zafer Bey.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj nickynick » 05 Kas 2010, 01:44

TSF'ye hoşgeldiniz Zafer Bey, keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Saatlere olan merakınızın çıkış noktasını anlattığınız için ayrıca teşekkürler.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Bond » 09 Kas 2010, 19:44

TSF'ye hoşgeldiniz, tanıtım mesajınız ve anlamlı hikaye için teşekkürler. Kolleksiyonunuzu müsait olduğunuz zaman bekliyoruz. Forumlarda görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners