TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

150 TL Bütçe İçin Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 150 TL Bütçe İçin Saat Tavsiyesi

Mesaj mami24 » 04 Kas 2010, 16:49

arkadaşlar önerdğiniz seiko çok güzel ama biraz araştırdıktan sonra ve çevremdekilerininde fikirlerini aldıktan sonra kumaş kot veya deri kayışı kesinlikle almıyacağım yazın acayip ter kokuyomuş deri kayış kullanan arkadaşlarım şikayetçiler birde bana seiko al diyosanız demir kordonlu pilli spor tarzında veya casıo aynı özellikleri önerebilirmisiniz eniştem tımex kullanıyor aynı markadan 5 tane saati var neredeyse o marka nasılsır...
iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
mami24

Mesaj Eterna » 04 Kas 2010, 17:18

Sevgili mami24,

Hiç mağazaya gidip kolunda hangi saat nasıl duruyor veya sen hangisini beğeneceksin diye baktın mı?

Sevgiler,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj mlm » 04 Kas 2010, 17:42

Eterna'ya katılıyorum, resimlerden saat beğenmek bir hayli zor oluyor, mağazaya gitmek ve kolunda takıp görmek, beğenmek en iyisi. Anladığım kadarıyla henüz otomatik bir saat kullanmak istemiyorsun.

İstediğin gibi pilli, metal kordonlu, spor tarzında bir Seiko Chronograph. Fiyatlar 200 TL. civarında.

Resim

Bu linkte de çeşitli renk ve modelleri mevcut : http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-SEIKO-SKS001-SQ100-CHRONO-UCRETSIZ-KARGO_W0QQidZZ28656482

Casio'lar için yukarıda Archezia'nın verdiği linki incelemen gerekiyor, çünkü çok fazla model var ve model konusunda önemli olan senin beğenmen..

Aşağıdaki Timex marka saati bir arkadaşım kullanıyor, bir şikayetini duymadım, bu da istediğin tarz pilli ve spor bir saat. Pusulalı, ekran aydınlatmalı. Kordonu silikon ve incelediğim kadarıyla sağlam. Fiyatı 170 Dolar civarında, eniştene bir sor bakalım belki kullandığı saatlerden birisidir.. :)

Resim

Timex Model No: T45581DH
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Wwtr » 04 Kas 2010, 20:10

Genelleme yapmak gerekirse,peşinde alabilenecek indirim %20-40 arasındadır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj mami24 » 05 Kas 2010, 01:04

arkadaşlar teşekkürler bi dahaki haftaya babamın saatini tamire götürdüğümde kendimde kolumda bol bol denicem
o zaman kararımı kesinleştiricem
iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
mami24

Saat Tavsiyesi

Mesaj mert26 » 10 Kas 2010, 21:58

selamlar şuradaki saatler nasıldır:
http://www.saatinadresi.com/Casio-EF-31 ... -urun.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio- ... #Gorseller
veya buna benzer saatler önerebilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
mert26

Saat tavsiyesi (ilk saatim olacak)

Mesaj mert26 » 11 Kas 2010, 18:30

Selamlar önceden konu açmıştım ama silinmiş neden silindiği hakkında da bilgide verilmedi şimdi yeniden açıyorum bu konuyu 17 yaşındayım önceden saat kullanmıştım ama çok iyi değilllerdi. Şimdi 150 tl bütçem var ve güzel bir saat almak istiyorum. Siyah ağırlıklı olmasını ve sportfi durmasını istiyorum saatler hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Almışken güzel birşey almak istiyorum. Ve internetten almayacağım model belirtirseniz sevinirim. Şimdiden yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
mert26

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Krakatoa ve 131 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners