abice yazdı:Sizde vazgeçemediğiniz bir panerai sevdası var anlaşılan [emoji1] bana sorarsanız submersible modelini geçtim 44mm bile çok yakışmamış bileğinize. Çok güzel bir koleksiyonunuz var, özenle seçilmiş hepsi belli ama bu modeller bence olmamış sizde. İlla koleksiyona bir panerai katacam diyorsanız 512 veya 620 gibi 42mm olan modeller olabilir, bilmiyorum onları deneme şansınız oldu mu? Ya da yeni gelen luminor due koleksiyonunda da 42mm mevcut.
Valla dogru tespit, ozellikle foruma uye oldugumdan bu yana bu panerai meraki iyice bir artti. Panerai'ye yakinlik duymamin bir sebebi koklu bir diver saat gecmisi olmasi, ben de gecmisi olan, arka mekanizmasi acik olan, koleksiyona da uyacak bir diver ariyorum. 42mm hic denemedim, watchuseekte falan pek tavsiye etmiyorlardi almayi.
Bg17 yazdı:Bu pam lerin hicbiri benim icime sinmiyor, guzel de durmamis bence, ama zevk meselesi. Ince bilek icin degil bu marka.
Bg17, sanirim baska markalara yonelmek daha iyi olacak. En azindan bilekte foto paylasip objektif bir kac yorum almam iyi oldu. Icime sinmemesinin sebebi gercekten bilegime yakismamasiymis, bunu gormus oldm

Tesekkurler Bg17, abice