SerXX Abi daytonanın satılmış halihazırda.
Mert Abi favorim kayış YM bile şimdilik olmayan bütçenin üstündeyken bu bilek çikolata daytonayı da görsün dedim.
Caner abi şimdilik sub'ı satmak gibi bir düşüncem yok. Motosiklet saat bütçesini ve bir aylık maaşı yedi. Bütçe delik dibi görünüyor ama evde ablam var ve bu aralar aramız iyi

Vitrindeki turkuaz dial YM çok hoş göründü ve sadece onu denemek için girdim dükkana aslında ama kolumdayken nedenini bilmiyorum ama bana çok soğuk geldi hatta fotoğraf bile çekmemişim. Çikolata YM'ı yanımda arkadaşım da beğendi, hatta everose ile fiyat farkı, olmayan bütçem vs işin içine girince düşünülebilir gibi.
kiwi21 abi çikolata YM hakikaten şık ama beni tek düşündüren saat fazla buradayım diyor sanki.
Tgm daytona gerçekten şıktı ama gönlüm everose YM da kaldı ona da bütçe yok
Başar Abi yanlış bir cümle kurmak istemiyorum ama fiyatını bir kenara bırakırsak everose YM benim gönlümü çaldı kafamdaki tek soru işareti fiyatı. Çünkü o fiyata kafamda olan başka marka modelleri alma imkanı varken bu fiyatı bu saate verir miyim bilmiyorum. Ama kaç sene geçer bilmiyorum ama ilerideki dönemler için gönlümü çaldı açıkçası.