TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sanalpazar.com Uyar覺s覺!

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sanalpazar.com Uyar覺s覺!

Mesaj kethuda57 » 13 Oca 2016, 19:29

SeRxx yazd覺:Kethuda57 umar覺m sorunsuz alabilirsiniz 繹demenizi

o2o yazd覺:Kethuda57 sizin ad覺n覺za sevindim[emoji106] ge癟mi olsun.

mlm yazd覺:襤brahim sevindim :thumbup:

Teekk羹rler arkadalar :)
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 42
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj kethuda57 » 31 Tem 2016, 18:42

Merhaba arkadalar,

2 ay 繹nce sanalpazar 羹zerinden saat sat覺覺 yapm覺t覺m. Taksitli almak isteyen arkada覺m覺z覺 k覺rmamak ad覺na daha 繹nceki deneyimime g羹venerek ge癟 de olsa para hesab覺ma yatar d羹羹ncesiyle sanalpazar 羹zerinden sat覺 yapt覺m. Bir ay 繹nceki yaz覺malar覺m覺zda 繹deme tarihi olarak bana 29 temmuzu vermilerdi. 29 temmuzda da 繹deme gelmedi malesef. Kesinlikle bu site 羹zerinden sat覺 yapmay覺n.
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 42
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj EnderE » 31 Tem 2016, 19:08

Bende ayn覺 ekilde kar覺 taraf覺 k覺rmamak i癟in (komisyon dusukmus) bu y覺l 5200 tl lik bir saat sat覺覺 yapm覺t覺m tam 50 g羹n sonra param覺 繹dediler . Birde yetmiyor gibi komisyonda kurusu kuruuna ald覺lar

SM-G900FQ cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Ender Erdogan / Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Forestsoul
Kullan覺c覺 avatar覺
EnderE

Ya: 44
Kay覺t: 20 ub 2016, 23:59

Mesaj Oktdmrglu » 14 Eyl 2017, 16:18

Son mesaj覺n 羹st羹nden 1 sene ge癟mi konuyu tekrar g羹ndeme getirmekte fayda var. Yakla覺k iki hafta 繹nce bir saat al覺m覺 i癟in bir arkadala anlat覺k. Daha 繹nce sanalpazardan sorunsuz al覺verilerim olduu i癟in arat覺rmak hi癟 akl覺ma gelmedi a癟覺k癟as覺 yoksa yapt覺覺m i deildir arat覺rmadan al覺veri. Konuyu uzatman覺n anlam覺 yok para havuz denen hesapta 癟ok durunca k覺lland覺m internetteki yaz覺lar覺 da okuyunca jeton d羹t羹 tabi. Sat覺c覺 arkadatan sipariin iptalini rica ettim saolsun her konuda yard覺mc覺 oldu. Benim arada banka olduu i癟in kafam biraz daha rahat chargeback ilemlerini balat覺p ihtarname g繹ndermeyi d羹羹n羹yorum.

Buras覺 al覺 veriin 癟ok olduu bir forum. Al覺veri yapacak al覺c覺 ya da sat覺c覺 olsun (繹zellikle sat覺c覺 arkadalar覺n) sanalpazar 覺 tercih etmemesini 繹neriyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Amor Fati
Kullan覺c覺 avatar覺
Oktdmrglu

Kay覺t: 03 Haz 2013, 12:37

Mesaj Oktdmrglu » 24 Kas 2017, 21:00

jayzad yazd覺:Son mesaj覺n 羹st羹nden 1 sene ge癟mi konuyu tekrar g羹ndeme getirmekte fayda var. Yakla覺k iki hafta 繹nce bir saat al覺m覺 i癟in bir arkadala anlat覺k. Daha 繹nce sanalpazardan sorunsuz al覺verilerim olduu i癟in arat覺rmak hi癟 akl覺ma gelmedi a癟覺k癟as覺 yoksa yapt覺覺m i deildir arat覺rmadan al覺veri. Konuyu uzatman覺n anlam覺 yok para havuz denen hesapta 癟ok durunca k覺lland覺m internetteki yaz覺lar覺 da okuyunca jeton d羹t羹 tabi. Sat覺c覺 arkadatan sipariin iptalini rica ettim saolsun her konuda yard覺mc覺 oldu. Benim arada banka olduu i癟in kafam biraz daha rahat chargeback ilemlerini balat覺p ihtarname g繹ndermeyi d羹羹n羹yorum.

Buras覺 al覺 veriin 癟ok olduu bir forum. Al覺veri yapacak al覺c覺 ya da sat覺c覺 olsun (繹zellikle sat覺c覺 arkadalar覺n) sanalpazar 覺 tercih etmemesini 繹neriyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Chargeback, icra filan derken 2 ayda anca alabildim param覺. Siteyi arat覺ran, al覺m sat覺m yapmadan 繹nce bakan biri varsa tekrarl覺yorum: bulamay覺n!
Amor Fati
Kullan覺c覺 avatar覺
Oktdmrglu

Kay覺t: 03 Haz 2013, 12:37

Mesaj mturann » 25 Kas 2017, 11:46

Uyar覺 i癟in teekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj Samet7373 » 26 Kas 2017, 18:37

Allah korusun b繹yle insanlardan ya
Kullan覺c覺 avatar覺
Samet7373

Kay覺t: 25 Kas 2017, 18:53

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: depechemode, ringrang, ylmaz94 ve 207 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners