Baaran yazd覺:Merhabalar.Arkadalar vostok saatlerinin Komandirskie serisi nas覺ld覺r acaba. Komandirskie 211084'e fiyat olarak ne kadar b羹t癟e verilebilir.Forum d覺覺 bir tane ikinci el buldum ve 225 tl fiyat isteniyor.Bana biraz pahal覺 geldi.Vostok markaya g繹n羹l vermi arkadalar bu saatin hakk覺 nedir?
theunnamed yazd覺:K34-350007 yi almay覺 d羹羹n羹yorum. Resimdeki lumeshot olduk癟a houma gitti ancak sal覺a etkileri konusunda bir ka癟 arkada覺mdan olumsuz geri d繹n羹t ald覺m, uzun zaman 繹nce lume i癟in radyum kullan覺ld覺覺ndan ve kanser yap覺c覺 etkisinin olduundan bahsettiler. Al覺rken buna dikkat etmemi s繹ylediler. Bu 羹r羹n hakk覺nda bu konuyla ilgili olarak bilginiz var m覺 acaba ?
theunnamed yazd覺:K34-350007 yi almay覺 d羹羹n羹yorum. Resimdeki lumeshot olduk癟a houma gitti ancak sal覺a etkileri konusunda bir ka癟 arkada覺mdan olumsuz geri d繹n羹t ald覺m, uzun zaman 繹nce lume i癟in radyum kullan覺ld覺覺ndan ve kanser yap覺c覺 etkisinin olduundan bahsettiler. Al覺rken buna dikkat etmemi s繹ylediler. Bu 羹r羹n hakk覺nda bu konuyla ilgili olarak bilginiz var m覺 acaba ?
D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: akarakiraz ve 65 misafir
|