TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lord Marka Saat Bilgi Talebi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Lord Marka Saat Bilgi Talebi

Mesaj kader123 » 12 Kas 2010, 01:56

Ürün: Lord L8074M-02

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=30244&urun=lord-l8074m-02

İlandaki saati kiz arkadasim benim icin siparis vermis Lord diye marka inanin ben hic duymadim ve nette aramama ragmende bir bilgiye ulasamadim 1 gunluk kampanya kapsaminda kiz arkadasim 140 tl odemis 590 tlden indirimi gorunce kanmis sanirim :D sizce bu saat 140 tl edermi bu markadan haberi olan varmi yardimlarinizi bekliyorum sanirim urunun kutusunu acmadan 7 gun icinde geri iade etme sansim varmis sizce iade edeyimmi yardimlarinizi acil bekliyorum cunku saatten anlayan biride degilim fazla...
Kullanıcı avatarı
kader123

Re: Lord Marka Saat Bilgi Talebi

Mesaj pontos » 12 Kas 2010, 02:47

okuyucu uyelerdenim fakat mesajı gorunce dayanamadım...bilgi bulamassın cunku zaten bilgi yok:))) bende almıstım pisman oldum bi kenara attım duruyo arkadasım sahsen o para bile etmez...fason uretim bir marka oldugu asırı belli alısverisaati kendi yaptırmıs Cinden felan satıyo galiba , ggden ornek garanti belgesi resmi koydum zaten anlarsın....Daha bunun gibi markalar var bicok ama bence iade et gercek saat markası bisey felan al 150liraya hic degilse aklın kalmaz bolece..ben yandım sen yanma:)))

Resim
Kullanıcı avatarı
pontos

Mesaj kader123 » 12 Kas 2010, 03:08

gercekten takilmiycak kadar kotumu urun :(( simdi kiz arkadasim da budurumada cok uzulcek ilk defa kendi basina birseye atilip supriz yapmak istemis offf yaaa xD napacam bilmiyorum...
Kullanıcı avatarı
kader123

Mesaj pontos » 12 Kas 2010, 03:24

takılmayacak kadar kotu deil ama o para etmez diye kendi fikrimi yazdım sen oyle sordugun icin...dısı felan kalite durmuo...hediye olması durumu zorlastırır hak veriorum xD..140 deseler indirimle 80 olsa anladıkta 599 indirim 140 pess yani...insan bi kere burdan kıllanıo.
Kullanıcı avatarı
pontos

Mesaj Archezia » 12 Kas 2010, 03:47

Kalitesi nasıl bilmiyorum ama görünüşü öyle kötü değil kullanılabilir bence. Biraz Çin işi havası var, mesela Tag Heuer Grand Carrera benzeri bir model => http://www.alisverissaati.com/urun.asp? ... L8225M-024

"Ben olsam" hediye olduğu için takardım saati mutlaka. Zaten hep demiyor muyuz manevi değeri önemli diye. Düşünülmüş, beğenilmiş bir hediye taktığın zaman da nerede üretildiğini değil de kimden geldiğini düşünürsün sorun kalmaz. (: Bence boşver tak saati koluna görenler de beğenecektir.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj kader123 » 12 Kas 2010, 04:05

inanin bende gorunusunden degilde kalitesinden korkuyorum 2-3 ay icinde bide elimde kalmasin urun o degil hic biyerde urunle ilgili bilgi yok :))) bitane kadinlar klubu diye bir sitede bir bayanin yorumunu okudum yok elimde kaldi yok boyle oldu pismanim filan diye ordan icime suphe dustu bakalim hayirlisiyla gelirse iade talebinde buluncam.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsefa120l1a1 su linkteki Casio'da gozum kaldi .... hayirlisi
Kullanıcı avatarı
kader123

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 119 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners