Fiyatını duymaya başlayana kadar her şey güzeldi. Yirmi diye başladılar gerisini dinlemedim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cct yazdı:MertYe yazdı:Hadi diyelim parayı bulduk hangisini alicaz. 2 side çok güzel
LB için hep "Submariner Rize Edition" derdim ama çok ayrı bir cazibesi var, gittikçe seviyorum.
Bence LB.
MertYe yazdı:Cct yazdı:MertYe yazdı:Hadi diyelim parayı bulduk hangisini alicaz. 2 side çok güzel
LB için hep "Submariner Rize Edition" derdim ama çok ayrı bir cazibesi var, gittikçe seviyorum.
Bence LB.
LB yi gittikce seviyorum kısmına +1
Ben hep siyahcıydım artık değişiklik yapma zamani geldi heralde. Kasa siyah degil, bezel siyah degil, e kadranda siyah değil benim bütün kriterlerime ters normalde. Belkide tezatlıktan gelen güzelliktir
Baran eski hızlı al-ver dönemlerine denk gelsek iyi olurmuş bütün saatleri bi denemis olurduk sayende.
Ground yazdı:Rakam fontunda zenith esintileri..
Ama çok hoş bir tasarım.
Bu rakamlara mutlaka farklı kült alternatifler düşünülebilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cct yazdı:MertYe yazdı:Cct yazdı:MertYe yazdı:Hadi diyelim parayı bulduk hangisini alicaz. 2 side çok güzel
Bence LB.
LB yi gittikce seviyorum kısmına +1
Ben hep siyahcıydım artık değişiklik yapma zamani geldi heralde. Kasa siyah degil, bezel siyah degil, e kadranda siyah değil benim bütün kriterlerime ters normalde. Belkide tezatlıktan gelen güzelliktir
Baran eski hızlı al-ver dönemlerine denk gelsek iyi olurmuş bütün saatleri bi denemis olurduk sayende.
Şahane TT Daytona'sı vardı. Görsen ağlarsın
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 213 misafir
|