Sedir Hocam, Parnis bir espri degil kabus

Parnis bütün markalarin sahte / fake / cakma artik siz koyun ismini imitasyonlarini üreten bir olusum. Bu adamlar saatlerin üzerine marka yazmayinca yada parnis yazinca kabul görüyor ise bende sizin kredi kartiniz ile internetten biraz alisveris yapmak isterim. Bilmem anlatabildim mi?
Invictas, hangi saygisizliktan bahsediyorsun anlayabilmis degilim. Sen AP'yi igrenc bulabilirken hersey normal ben Parnis'i sirk maymunu ilan edince degil. Sonucta benim ne parnisi takan insan ile ne de markayi begenen insan ile isim olur. Benim yorumlarim sadece marka üzerine. California Dial ile Pilot saat cikartan bir firmaya da daha fazla saygi göstermenin bir anlami yok zaten.... Ne demek istedigimi biraz arastirirsan anlarsin.
Sonucta hic kimse hic bir seyi begenmek zorunda degil. Ben Rolex hastasiyken igrenc bulan rezillik olarak niteleyen bir sürü insan var. Gayet normal. Sonucta hepimiz Parnis takiyor olsaydik gercek bir saatin ne oldugunu hicbirimiz bilemezdik degil mi

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...