vtechno

Afl

omerlulu12

darksilence

orientmako

Anesthesia

manil

Bg17

Tüm ailelere

orientmako yazdı:Bu da bizim mütevazi aile.
afl yazdı:Tüm ailelere![]()
OrientmakoÇelik bilezikler ve kadran renkleri ile dengeli ve güzel bir aile. [emoji106]
mturann yazdı:orientmako yazdı:Bu da bizim mütevazi aile.
Güzel saatler güle güle kullanın
asymptote yazdı:Hepsi çok kaliteli seçimler Bg17(winder'ı çalıştırıyor musun bilmiyorum fakat çalıştırıyorsan eğer yastıklar birbirine yakın, kurma tepeleri farklı yönlere bakacak şekilde yerleştir bence saatleri..
)
Bg17 yazdı:Talep uzerine bende aileyi sergileyim
1 - seiko brightz sdgm003
2 - omega seamaster 007 bond edition quartz
3 - rolex submariner 114060 (no date)
4 - Jaeger le Coultre ultrathin moonphase (mut)
5 - Patek philippe aquanaut 5167
6 - Audemar Piguet Royal Oak Ultrathin (jumbo)
Pek gidecek bisey yok, ne gelir ek bende bilmiyorum. Yakin zamanda ust duzey bir gelis olmaz.
afl yazdı:Tüm ailelere![]()
forestsoulBu güzel aileye bir kaç azaltma ve bir siyah kadran dress watch ilave yapılabilir. Tadından yenmez.
vtechnotarzınızı belli. Az, öz. harikalar, aklınızdaki yeşil Tisell çok yakışır.
darksilenceağır kutu. Bravo. Belki de ben dress watcha daha yakın olduğum için gözlerim bir deri kayışlı dress watch aradı.
omerulu12özellikle Meister lar.
OrientmakoÇelik bilezikler ve kadran renkleri ile dengeli ve güzel bir aile.
Anesthesiatutarlı zevkiniz Daytona ile seriyi tamamlayacak gibi görülüyor. İyi günlerde.
manilille de üç saatim olsun yeter diyenlere ibretlik örnek koleksiyon. Şahaneler.
BaşarDiyecek söz yok. Zevkli seçimler, bilinçli tercihler, harika saatler. Israrla renk olsun artık demeye devam ediyorum. pek planların dahilinde olmasa da bir sarı altın veya pembe altın hareketini bekliyorum. Kutuya renk verir [emoji106]
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: onur226 ve 86 misafir
|