İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
SeiKinetic » 29 Eyl 2016, 01:03
İskelete her ne kadar mesafeli yaklaşsam da koleksiyonda bir tane olması gerektiğini düşünüyorum. ML hoş bir saat yapmış genelde olduğu gibi, ve her zamanki gibi kayışından şikayetçi kullanıcılar... Güzel seçim, güle güle kullanın, hep doğru göstersin.

Tutto ha una maniera.
-

SeiKinetic
-
scarbo » 29 Eyl 2016, 01:16
SeiKinetic yazdı:İskelete her ne kadar mesafeli yaklaşsam da koleksiyonda bir tane olması gerektiğini düşünüyorum. ML hoş bir saat yapmış genelde olduğu gibi, ve her zamanki gibi kayışından şikayetçi kullanıcılar... Güzel seçim, güle güle kullanın, hep doğru göstersin.

teşekkür çok sağolun, kayışlar çok hızlı deforme oluyor ve sertleşmeye başlıyorlar , sertleşmeden sonra kırılma döküntü şekline dönüşüyor , insanda istiyor orjinal olsun,timsah olsun ama bu markanın kayışlarına artık mesafeli oldum ister istemez şimdi bunu bir deneyimleyip görücem
-

scarbo
-
Khan » 29 Eyl 2016, 09:27
Güzel saat

God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
-

Khan
-
zafeer » 29 Eyl 2016, 10:17
Güzel günlerde kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi