TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Motosiklet Hastaları Buraya

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Motorsiklet Hastalari Buraya

Mesaj Clk » 06 Kas 2010, 10:29

Tempomat = Cruise Control = Hiz Kontrol = Uzun yolculuklarda motor üzerinde eli yormadan keyifle yol alma :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 06 Kas 2010, 11:29

uzun yolculuklarda gazla oynaşmadan gıtmek yani ....hiç bana göre değil:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 07 Kas 2010, 23:26

Resim
epeydır dusunuyordum fakat foto cekme ozurlu oldugum ıcın anları bır cebe kaydetmek gıbı bır amacım olmadı ...nasılsa ceken bırılerı vardı hatta bunları bır grup ısmı altında yayınlayan bıle... bu huyum yuzunden forumda gunluk saatler veya dıreksıyon basında kısımlarına pek ugramıyorum her neyse bu hafta unutmadım guzel bır havada hafıf sisli ve nemlı bır otoban yolculugu ıle lüleburgaz yaptık .başlıkta bu tarz bır foto olsun dıyerek ekledım.clk bu hafta ne yazık kı gt ekipte yoktu kusura bakma...:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 07 Kas 2010, 23:29

Burgaz'da ne isiniz vardi? Özel bir neden mi yoksa öylesine mi?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 09 Kas 2010, 09:23

otoban olsun guzergah dıyerek ...bırde bır arkadasın yakınları tatarkoy deymıs oraya ugradık
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 24 Kas 2010, 00:15

clk nın range forumunu daha fazla mesgul etmek ıstemedım ve buraya bir kac satır yazarak yanliş anlaşılmalara sebeb olmak istemem.Küçük yaşlardan beri motorlu tasıtlara ilgim vardır hatta bu forumda saat tanıtımlarımı diğer bir hobim olan diecast ler ile yapmaya calistim.Nickname mım 5 yılı aşkin suredır bende ağir basan hobımın yanı motorsiklet forumlarında kullandığım forum ve msn nickimdir.Kazalara gülüp geçiyorum cunku benım olayımda 10 metre ılerıde beni bekleyen ve olayı görüp yanıma gelen arkadasım 1 hafta sonra e5 te bakırkoy de zıncırleme trafık kazasına sebebıyet vermek suretıyle kız arkadasının yararlanmasına sebeb olarak motor kazası gecırdı.10 yıl önce yıne pertle sonuclanan bır kazaya denk gelmiştim.Sunu soylemek istıyorum neyı yaparsak yapalım mantıgımızı ve sansımızı zorlamayalım ancak Tr de yasıyoruz ve yollar malum .Bıraz yag veya yolda kopan bır lastık parcası bile herseyın tepe taklak olması ıcın yeter ve artar gerisi kader diyorum..... saygılar
Resim
otoban hatırası k1200ler ve s1000rr
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 24 Kas 2010, 08:41

Uzun yol tripleri :) Sol el belde yada bacak üzerinde :D Harley'in en sevdigim yani bu noktada ortaya cikiyor. Iki ayaginida uzatiyorsun öne dogru yayila yayila ohhhhhhhh... Problem senin 2 saatte gidecegin yola ben 4 saatte gidebiliyorum hepsi bu :D
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 24 Kas 2010, 10:51

hafta sonu bır arkadasıma hadi istinye park yapalım dedim .Motoru harley vrod muscle ...istınye bayırında 1, 2 bitti aynadan baktıgımda hala ensemde ....bu motorun torkuna hastayım gerçi clk sen harley den saymıyosun aletı ama gercekten 125 hp ıle ivmelenmesi ve 240 lara kadar çıkabılen bir makına muthiş gerci surat onun işi değil ama kısa turlarda epey iş görür fakat oturum pozisyonu benım için hala tuhaf:)bu arada elleri bırakmak ne kullanırsan kullan otomatık pılot yoksa yanlıs bencede:))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners