nceki mesaj覺mda da belirttiim gibi saatimiz Corum Admiral's Cup Legend 42 Choronograph; ismi biraz uzun
Elimden geldiinde deerlendirmeye 癟al覺aca覺m, yapabileceim hatalar i癟in kusura bakmay覺n. Fotoraflar覺 telefonla 癟ekebildim; dolay覺s覺yla 覺覺k ve netlik maalesef 癟ok iyi olmad覺.
Saati bir s羹re 繹nce ald覺m, dolay覺s覺yla kullan覺p tecr羹be etmi oldum. Zaman tutmas覺 ile ilgili hassas 繹l癟羹mler yapmam覺 olsam da COSC sertifikas覺na sahip mekanizma beni garip bir durumla kar覺lat覺rmad覺. imdi bir ka癟 fotorafla saate bakal覺m:

Ben ald覺覺m 羹r羹nlerin sunulu bi癟imlerine ve ekipmanlar覺na da olduk癟a dikkat ederim. Saatin kutusunu bu konuda kendimce baar覺l覺 buldum. Sert, kaliteli bir karton kutunun i癟inden ahap kaplamal覺 baka bir kutu 癟覺k覺yor.

Ahap kutu olduk癟a kaliteli. Muhtemelen i癟 k覺sm覺nda ger癟ek deri kullanm覺lar, olduk癟a iyi duruyor.
Bunun d覺覺nda kutudan 癟覺kan eyleri zaten tahmin edebiliriz: sertifikalar ve kullanma klavuzu vs.

Gelelim saate... Kasa'n覺n kendine has bir tarz覺 var ve bu tarz bildiim kadar覺yla Corum markas覺 ile elemi durumda. Ben de bunu farkl覺 olmas覺ndan dolay覺 seviyorum.

Her ne kadar kronometreli saatlerin kadranlar覺 bir s羹re sonra beni yormaya balasa da kronometre unsurlar覺n覺n bu saatte g繹z羹 yormadan, temiz bir ekilde kadrana yerletirildiklerini d羹羹n羹yorum. A癟覺kcas覺 bu durum sayesinde g羹nl羹k k覺yafetlerin yan覺nda tak覺m elbise ile de rahatl覺kla kulland覺m. tam bir dress olmasa da g繹rev verdiinizde baar覺yla 羹stesinden gelebiliyor

Mekanizma dolay覺s覺yla saat biraz kal覺n olsa da kesinlikle 癟ok konforlu diyebilirim. Her ne kadar 癟ok farkl覺 tarzlar olsa da, Longines Hydroconquest kullan覺rken saatin varl覺覺n覺 bir an olsun unutmuyordum. Padded denen eklemeye sahip orijinal siyah deri kay覺覺n覺n yan覺na fotoraflarda g繹receiniz daha ince bir kahverengi deri kay覺 da ald覺m; ancak padded konforunu yakalayamad覺m.

Saatin arka y羹z羹 mekanizmay覺 g繹rebileceiniz ekilde tasarlanm覺. Mekanizman覺n olduk癟a sade ve temiz bir g繹r羹nt羹s羹 olduunu d羹羹n羹yorum.

Saatin en houma giden yanlar覺ndan bir tanesi de bezelin etraf覺, boynuzlar ve tepe k覺sm覺 polished olarak tasarlanm覺ken, kasan覺n yan k覺sm覺n覺n geri kalan覺 brushed olarak tasarlanm覺 olmas覺. Bu g羹zel bir g繹r羹nt羹 yaratm覺.

Son olarak da bir tane bilekte fotoraf覺...
Sonuna kadar sabredip okuyanlar olduysa teekk羹r ederim
** Konu bal覺覺n覺 editleyemedim maalesef. Adminlerden bal覺k ve bu mesaj覺 ilk mesaja ta覺ma konusunda yard覺mc覺 olmalar覺n覺 rica ederim.