TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Corum Admiral's Cup Legend 42 Chronograph Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Fa1co » 11 Eki 2016, 12:37

Yeni saatiniz hayirli olsun , iyi gunlerde gulegule kullanmaniz dilegiyle. :champ:
Remember me
Kullan覺c覺 avatar覺
Fa1co

Kay覺t: 18 Nis 2016, 14:41

Mesaj mosef » 11 Eki 2016, 22:53

nceki mesaj覺mda da belirttiim gibi saatimiz Corum Admiral's Cup Legend 42 Choronograph; ismi biraz uzun :D

Elimden geldiinde deerlendirmeye 癟al覺aca覺m, yapabileceim hatalar i癟in kusura bakmay覺n. Fotoraflar覺 telefonla 癟ekebildim; dolay覺s覺yla 覺覺k ve netlik maalesef 癟ok iyi olmad覺.

Saati bir s羹re 繹nce ald覺m, dolay覺s覺yla kullan覺p tecr羹be etmi oldum. Zaman tutmas覺 ile ilgili hassas 繹l癟羹mler yapmam覺 olsam da COSC sertifikas覺na sahip mekanizma beni garip bir durumla kar覺lat覺rmad覺. imdi bir ka癟 fotorafla saate bakal覺m:

Resim

Ben ald覺覺m 羹r羹nlerin sunulu bi癟imlerine ve ekipmanlar覺na da olduk癟a dikkat ederim. Saatin kutusunu bu konuda kendimce baar覺l覺 buldum. Sert, kaliteli bir karton kutunun i癟inden ahap kaplamal覺 baka bir kutu 癟覺k覺yor.

Resim

Ahap kutu olduk癟a kaliteli. Muhtemelen i癟 k覺sm覺nda ger癟ek deri kullanm覺lar, olduk癟a iyi duruyor.

Bunun d覺覺nda kutudan 癟覺kan eyleri zaten tahmin edebiliriz: sertifikalar ve kullanma klavuzu vs.

Resim

Resim

Gelelim saate... Kasa'n覺n kendine has bir tarz覺 var ve bu tarz bildiim kadar覺yla Corum markas覺 ile elemi durumda. Ben de bunu farkl覺 olmas覺ndan dolay覺 seviyorum.

Resim

Her ne kadar kronometreli saatlerin kadranlar覺 bir s羹re sonra beni yormaya balasa da kronometre unsurlar覺n覺n bu saatte g繹z羹 yormadan, temiz bir ekilde kadrana yerletirildiklerini d羹羹n羹yorum. A癟覺kcas覺 bu durum sayesinde g羹nl羹k k覺yafetlerin yan覺nda tak覺m elbise ile de rahatl覺kla kulland覺m. tam bir dress olmasa da g繹rev verdiinizde baar覺yla 羹stesinden gelebiliyor :lol:

Resim

Mekanizma dolay覺s覺yla saat biraz kal覺n olsa da kesinlikle 癟ok konforlu diyebilirim. Her ne kadar 癟ok farkl覺 tarzlar olsa da, Longines Hydroconquest kullan覺rken saatin varl覺覺n覺 bir an olsun unutmuyordum. Padded denen eklemeye sahip orijinal siyah deri kay覺覺n覺n yan覺na fotoraflarda g繹receiniz daha ince bir kahverengi deri kay覺 da ald覺m; ancak padded konforunu yakalayamad覺m.

Resim

Saatin arka y羹z羹 mekanizmay覺 g繹rebileceiniz ekilde tasarlanm覺. Mekanizman覺n olduk癟a sade ve temiz bir g繹r羹nt羹s羹 olduunu d羹羹n羹yorum.

Resim

Saatin en houma giden yanlar覺ndan bir tanesi de bezelin etraf覺, boynuzlar ve tepe k覺sm覺 polished olarak tasarlanm覺ken, kasan覺n yan k覺sm覺n覺n geri kalan覺 brushed olarak tasarlanm覺 olmas覺. Bu g羹zel bir g繹r羹nt羹 yaratm覺.

Resim

Son olarak da bir tane bilekte fotoraf覺...

Sonuna kadar sabredip okuyanlar olduysa teekk羹r ederim :D

** Konu bal覺覺n覺 editleyemedim maalesef. Adminlerden bal覺k ve bu mesaj覺 ilk mesaja ta覺ma konusunda yard覺mc覺 olmalar覺n覺 rica ederim.
En son mosef taraf覺ndan 12 Eki 2016, 09:35 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
mosef

Kay覺t: 02 Tem 2014, 21:42

Mesaj kiwi21 » 11 Eki 2016, 22:59

ok 覺km覺. 襤yi g羹nlerde kullan覺n.
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullan覺c覺 avatar覺
kiwi21

Ya: 37
Kay覺t: 31 Tem 2011, 10:56

Mesaj mlm » 11 Eki 2016, 23:05

Corum denince akla gelen ilk modellerden, g羹le g羹le kullan Mosef :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj matadormax » 11 Eki 2016, 23:10

Bu saati ben de kulland覺m. Y羹ksek a覺rl覺覺 ve 癟ift tarafl覺 deployant klipsinin bilei ezmezi d覺覺nda rahats覺zl覺k veren bir yan覺 olmad覺. Gayet kaliteli ve 覺k bir saat kesinlikle. En g羹zel g羹nlerde g羹le g羹le kullan覺n. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
matadormax

Ya: 42
Kay覺t: 14 Ara 2015, 01:28

Re: Corum Admiral's Cup Legend 42 Chronograph Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj darksilence » 11 Eki 2016, 23:51

G羹zel g羹nlerde g羹zel dakikalar g繹stermesi dilei ile... :thumbup:
"As the Years Go Passing By..."
Kullan覺c覺 avatar覺
darksilence

Ya: 42
Kay覺t: 24 Au 2012, 13:09

Mesaj mGundogdu » 12 Eki 2016, 00:47

Sal覺kl覺 g羹nlerde kullan覺n :champ:
PUHU Leather Goods
Kullan覺c覺 avatar覺
mGundogdu

Kay覺t: 07 Mar 2016, 00:18

Mesaj SeiKinetic » 12 Eki 2016, 02:41

Tam bir Corum. Forumdaki Corum a癟覺覺n覺n giderilmesine katk覺da bulunduunuz i癟in teekk羹rler. Her ne kadar tarz覺m覺n, ya da beeni alan覺m覺n d覺覺nda olsa da bu t羹r saatler; kendine 繹zg羹 tasar覺m覺 ve duruu, dengesini ve kalitesini her daim hissettiren a覺rl覺覺yla da birleince ortaya b繹yle bir eser 癟覺k覺yor. Yorucu olmayan chronolardan birisi; ya da markadalar覺ndan olan deiken renkli kadranl覺 Dual Time modeline ve dier bayrakl覺 tasar覺mlar覺na k覺yasla olduk癟a sade bir model olduunu d羹羹n羹yorum demek daha doru olur. En g羹zel anlar覺n覺za tan覺kl覺k etsin. Tebrikler :thumbup:
Tutto ha una maniera.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeiKinetic

Kay覺t: 08 Tem 2016, 10:14

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 261 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners