TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj Tgm » 15 Eki 2016, 21:40

İlteriş(altıkırkbeş) kardeşimle bugün Ankara'nın kalburüstü saatçilerini gezdik.Rotap Arjantin, Greenwich, Uğur Saat Nextlevel ( hayatımda gördüğüm en ukala en kendini bilmez satıcılar bunlardı herhalde. Küstah tezgahtarlar tarafından resmen mağazadan kovulduk ama mağazanın patronu Sinan Bey daha sonra defalarca özür diledi.) ve Ugur saat Armada'yı ziyaret etme şansımız oldu. Kafamdaki dress'leri bulabildiğim ölçüde denemek istedim. Bulduklarim da oldu, bulamadiklarim da..

Omega De Ville Hour Vision 8500 41mm. Saatte işçilik, kadran detayları, finishing iyiydi. Mekanizma da gayet tatmin edici ama fiyat engeline takıldı. Rotap indirimde çok cimri davrandı. Iyi bir indirim alsaydım ciddi ciddi düşünecektim.

Resim

Resim

Panerai Pam512.. Bana göre panerai'da dress arama gibi bir çılgınlığa girmişseniz 512 derdinize derman olabilir. Beğenmediğim hic bir noktası yok ama maalesef 7000 euro listesi var ve Greenwich %17 nin üstünde indirim vermedi.

Resim

Resim

114300 ref. Rolex oyster perpetual 39mm blue da denendi ama fotograflamadim. 5050 euro listesi vardı. Next Level rolex tarafından %0 indirimle en son 5050 euroya bırakıldı. Saati genel olarak begendim yine ama yeşil indeksler saati dress kavramından bence uzaklaştırmış..

Asıl denemek istedigim Cartier Drive de Cartier'i deneyemedim. Listesi 5400 euro. Ne kadar indirim alınır bilemiyorum..

Ve günün bonusu Cellini Blue.. 16000 euro listesi

Resim

Resim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj MelihGS » 15 Eki 2016, 21:56

Başıma bir şey gelmeyecekse en güzeli Omega gibi cidden. Alwaysfashion'dan bir fiyat karşılaştırması yapmanızı tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
MelihGS

Mesaj afl » 15 Eki 2016, 23:51

Bugün, asıl işi mücevher işçiliği olan bir dostumuz bazı tasarımlarını sunmak için küçük bir hanım gurubuna özel bir gösterim yaptı. Beni de benim için ayrıca bir kaç kutu saat ayarladığını söyleyerek davet etti.
Şöyle bir görüntüyle karşılaştım. A. Lange & Sohne Datograph'ımı da aralarına koydum.

Resim

Ayrı ayrı kutular
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Bazı kutular ve saatler hiç ilgimi çekmedi. Özellikle AP ye soğuğum bu aralar :roll:
UN ve DeWitt ler de zayıf kaldılar.

Aradan denediklerim
IWC Da Vinci Perpetual Rattrapante (split seconds) Chronograph. Bence özel ve zor bulunan bir model. Kurt Klaus'un eseri :thumbup:
Resim

Breguet, sanıyorum bunu bir arkadaşımız geçenlerde forumda soruyordu.
Resim

Diğer Breguet
Resim

Rolexler
Beklediğimden güzel duran Sky Dweller
Resim

Deep deep deeepest sea :D
Resim

Resim

Arada mücevherlerden başını kaldırıp bu güzelmiş şeklinde fikir beyan eden eşimin bileğinde full gold Daytona
Resim

Datejust Combo
Resim
Resim
Resim

Patekler, hani şu iki yıl sıra beklenenler :lol: :lol:
Aquanaut, hoş...
Resim

Meraklısına beyaz 5711 :?: :roll:
Resim
Resim

Varken takalım babında bir deneme
Resim

Arap turist ile rus oligark arası :D Şaka bir yana hiç fena değildi, yalnız oldukça ağır tabi. Yükte de pahada da :D
5980 R
Resim
Resim

Final Combo
Resim

Günün karını IWC DaVinci ve full gold Nautilus 5980 i bol bol incelemek olarak sayıyorum.

Özet: deplasman takımı ev sahibini yener. ALS Dato :thumbup:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj cemmt » 16 Eki 2016, 00:09

Tgm omega constellation globe master a da bi bakmani oneririm cok guzel modelleri var.. denedigin de ville de fiyat kalite olarak cok iyi.. omegalarin kadran iscilikleri ve bitimleri cok puruzsuz ve kaliteli iskonto oranlari da iyi .. always fashiona bi bakin detim bende cok iyi fiyat veriyorlar
Kullanıcı avatarı
cemmt

Mesaj asymptote » 16 Eki 2016, 00:15

Konu kitlenebilir.. :lol: Kerem abi.. :champ:
Paylaştıkların içinde optik olarak en beğendiğim:
Resim
Bir de cyclops olmasa dadından yenmez.. :geek:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj MertYe » 16 Eki 2016, 00:15

afl yazdı:Bugün, asıl işi mücevher işçiliği olan bir dostumuz bazı tasarımlarını sunmak için küçük bir hanım gurubuna özel bir gösterim yaptı. Beni de benim için ayrıca bir kaç kutu saat ayarladığını söyleyerek davet etti.
Şöyle bir görüntüyle karşılaştım. A. Lange & Sohne Datograph'ımı da aralarına koydum.

Resim

Ayrı ayrı kutular
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Bazı kutular ve saatler hiç ilgimi çekmedi. Özellikle AP ye soğuğum bu aralar :roll:
UN ve DeWitt ler de zayıf kaldılar.

Aradan denediklerim
IWC Da Vinci Perpetual Rattrapante (split seconds) Chronograph. Bence özel ve zor bulunan bir model. Kurt Klaus'un eseri :thumbup:
Resim

Breguet, sanıyorum bunu bir arkadaşımız geçenlerde forumda soruyordu.
Resim

Diğer Breguet
Resim

Rolexler
Beklediğimden güzel duran Sky Dweller
Resim

Deep deep deeepest sea :D
Resim

Resim

Arada mücevherlerden başını kaldırıp bu güzelmiş şeklinde fikir beyan eden eşimin bileğinde full gold Daytona
Resim

Datejust Combo
Resim
Resim
Resim

Patekler, hani şu iki yıl sıra beklenenler :lol: :lol:
Aquanaut, hoş...
Resim

Meraklısına beyaz 5711 :?: :roll:
Resim
Resim

Varken takalım babında bir deneme
Resim

Arap turist ile rus oligark arası :D Şaka bir yana hiç fena değildi, yalnız oldukça ağır tabi. Yükte de pahada da :D
5980 R
Resim
Resim

Final Combo
Resim

Günün karını IWC DaVinci ve full gold Nautilus 5980 i bol bol incelemek olarak sayıyorum.

Özet: deplasman takımı ev sahibini yener. ALS Dato :thumbup:

Kerem abi an itibariyle gözlerim dolu dolu :D

Bu arada favorim Breguet çantasındaki sol altta duran rose gold Royale Marine Alarm. Heralde sarı altın değildir resimden tam anlayamadım
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj afl » 16 Eki 2016, 00:27

Asymptote, romen rakamlı daha albeniliydi. Datejust ve baton indisleri bağdaştıramıyorum. Sade kadran sevmeme rağmen datejustda gözüm alışmıyor.
Mert ben davet ettim, sen Antalya'ya gidecek zamanı buldun, başka zaman artık. Breguet rose gold bu arada.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj o2o » 16 Eki 2016, 01:05

Kerem Abi 5711 e beyaz kadranı hiç yakıştıramıyorum...

Sky dweller imkanım elverirse rolex de sahip olmayı istediğim saatlerden birisi...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: delay, ringrang ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners